CCS Virtual Bingo Night

Σας προσκαλούμε στην ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του CCS για την κοπή της βασιλόπιτας που φέτος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM και θα περιλαμβάνει ψηφιακή τόμπολα. Όλα τα μέλη έχουν λάβει πρόσκληση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

29η Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις συμμετοχής για τον Ετήσιο Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής/Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Ολυμπιάδα Πληροφορικής), τον οποίο διοργανώνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σεμινάρια Εκπαιδευτών: Προγραμματισμός στην Python (Προχωρημένο Επίπεδο)

Μετά από την επιτυχία των σεμιναρίων σε εισαγωγικό και ενδιάμεσο επίπεδο προγραμμαιτσμού Python, ακολουθεί τρίτο το σεμινάριο σε προχωρημένο επίπεδ

Ενημερωτικό Δελτίο IFIP - Δεκέμβριος 2020

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο του IFIP που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο 2020

Σεμινάρια Εκπαιδευτών: Προγραμματισμός στην Python (Ενδιάμεσο Επίπεδο)

Μετά από την επιτυχία των σεμιναρίων ρομποτικής διοργανώνουμε τα επόμενα διαδικτυακά σεμινάρια Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών στη Γλώσσα Προγραμματισμού Python.

Σεμινάρια Εκπαιδευτών: Εισαγωγή στη Γλώσσα Προγραμματισμού Python

Μετά από την επιτυχία των σεμιναρίων ρομποτικής διοργανώνουμε τα επόμενα διαδικτυακά σεμινάρια Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών στη Γλώσσα Προγραμματισμού Python.

Διαδικτυακά Μαθήματα Ολυμπιάδας

Τα δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού της Παγκύπριας Ολυμπιάδας Πληροφορικής που υλοποιούνται κάθε βδομάδα σε όλες τις επαρχίες μεταφέρονται διαδικτυακά μέσω Teams. 

1500 συμμετέχοντες στο Bebras Cyprus

1500 μαθητές δημοτικού και γυμνασίου δήλωσαν συμμετοχή για τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Πληροφορικής και Υπολογιστικής Σκέψης Bebras

20th European Conference on e-Learning (ECEL 2021)

Το 20ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ηλεκτρονική Μάθηση (ECEL 2021) θα φιλοξενηθεί από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών HTW στο Βερολίνο στις 28-29 Οκτωβρίου 2021 και η πρόσκληση υποβολής άρθρων θα κλείσει στις 7 Απριλίου 2021.

19ο Διεθνές Συνέδριο "Computer Analysis of Images and Patterns"

Η Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής υποστηρίζει και συμμετέχει στην Oργανωτική Eπιτροπή του 19ου Διεθνούς Συνεδρίου "Computer Analysis of Images and Patterns"

Διαδικτυακά σεμινάρια Εκπαίδευσης Νέων Εκπαιδευτών σε Πλατφόρμες ρομποτικής

Σας ενημερώνουμε για τα επόμενα διαδικτυακά σεμινάρια Εκπαίδευσης Νέων Εκπαιδευτών σε Πλατφόρμες ρομποτικής που θα γίνουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020. Εγγραφείτε τώρα!

Δημόσια διαβούλευση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα για πιθανή έκδοση ψηφιακού ευρώ

Με αφορμή την πιθανή έκδοση ψηφιακού ευρώ στο Ευρωσύστημα και τη διεξαγωγή σχετικής δημόσιας διαβούλευσης, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) διεξάγεται  έως τις 12 Ιανουαρίου 2021.

Διαδικτυακό σεμινάριο "Malware Analysis and Digital Forensics Security"

Το CYNET-CSIRT, σε συνεργασία με τον ENISA, διοργανώνει μια διήμερη διαδικτυακή εκπαιδευτική εκδήλωση, στις 25-26 Νοεμβρίου 2020, με τη συμβολή του Πανεπιστημίου Κύπρου, του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Εθνικού CSIRT-CY.

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του CCS με τη Διευθύντρια του ΤΥΠ

Στη συνάντηση ανταλλάχτηκαν  απόψεις σε θέματα που σχετίζονται με την πληροφορική στη Δημόσια Υπηρεσία, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση , τον ψηφιακό μετασχηματισμό καθώς και τομείς συνεργασίας.

O Διαγωνισμός Bebras στην τηλεοπτική εκπομπή Happy Hour

Συνέντευξη του Γραμματέα του Δ.Σ. του CCS κου Πανίκου Μασούρα.  στην εκπομπή Happy Hour που μεταδίδεται στο ΡΙΚ κάθε απόγευμα.

Συμμετέχετε στην έρευνα της ΕΕ για τη συλλογή πληροφοριών για το πρόγραμμα

Η ομάδα CNECT AI διεξάγει έρευνα για τη συλλογή πληροφοριών για το πρόγραμμα "Adopt AI". Σε αυτήν την έρευνα, τα κράτη μέλη και τα ενδιαφερόμενα μέρη τους καλούνται να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό ενός τέτοιου προγράμματος "Adopt AI".

Διαδικτυακή Βραδιά του Ερευνητή 2020 - Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Η εκδήλωση “European Researchers’ Night” θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά διαδικτυακά και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής θα δώσει και φέτος το παρόν του!

All Digital Network - Ενημερωτικό Δελτίο Νοεμβρίου

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο Νοεμβρίου από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο All Digital

Εναρξη Ευρωπαϊκού Εργου Erasmus Re-EDUCO

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, η εναρκτήρια διαδικτυακή συνάντηση του νέου Ευρωπαϊκού Εργου στο οποίο συμμετέχει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής.

Digital Education Hackathon

Εγγραφές για το ONLINE Larnaca - DigiEduHack 2020: Tackling the Fake News challenge during and after CoVid-19, ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 19-20 Νοεμβρίου 2020

CEPIS - Ενημερωτικό Δελτίο Νοεμβρίου 2020

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο του CEPIS για τον μήνα Νοέμβριο.

Συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας στο ENISA HackFest 2020

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής ανακοινώνει τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας στη διαδικτυακή εκπαιδευτική εκδήλωση «ENISA Hackfest 2020».

PECB Certified ISO/IEC 27701 Foundation Course - 19-20 Νοεμβρίου 2020

Η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (Κ.Ε.Π.) διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω τηλεκπαίδευσης με θέμα "PECB Certified ISO/IEC 27701 Foundation Course. Become acquainted with the best practices of Privacy Information Management System (PIMS)"

4ο Συνέδριο Project Management στις 26 Νοεμβρίου 2020

Το Project Management Institute (PMI) Cyprus Chapter διοργανώνει το 4ο ΣυνέδριοProject Management στις 26 Νοεμβρίου 2020, από τις 15:00 έως τις 17:00 ως ψηφιακή εκδήλωση και η Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής περιλαμβάνεται στους υποστηρικτές του συνεδρίου.

 

Εργο Lightsense - 1o Living Lab

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το 1ο διαδικτυακό LightSense Living Lab, στο πλαίσιο του έργου «Έξυπνη ανίχνευση φωτός για έξυπνα δίκτυα επόμενης γενιάς» (LightSense) 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες