To Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και o Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνουν το «1ο Φεστιβάλ Ε2STEAM Κύπρου», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Υποστηρικτές του Φεστιβάλ είναι η Επίτροπος Περιβάλλοντος και Επίτροπος Πολίτη. Το Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, διαδραστικά εργαστήρια, εκπαιδευτικό συνέδριο για τη διδασκαλία του γνωστικού αντικειμένου E2STEAM, εκθέσεις και διαγωνισμούς που σχετίζονται με το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα, την Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Τέχνες και τα Μαθηματικά (Ε2STEAM).

Φεστιβάλ  E2STEAM 9 και 10 Απρίλιου, 2022

Απολαύστε 2 μέρες γεμάτες E2STEAM δραστηριότητες, επιλέγοντάς τα διαδραστικά εργαστήρια του E2STEAM Φεστιβάλ που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Δείτε τα προγράμματα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ και δηλώστε συμμετοχή εσείς ή τα παιδιά σας. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για εγγραφή στα εργαστήρια και ελεύθερες δραστηριότητες χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://forms.office.com/r/xE4uydFfSy.

Για συμμετοχή στις παρουσιάσεις της εναρκτήριας τελετής

Παρακαλώ απαντήστε μέχρι τις 31 Μαρτίου, 2022. Tel.: +357 22 841 500 | Email: [email protected].

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες