To CCS παρουσιάζει τα Αποτελέσματα της Έρευνας Κυπριακής Αγοράς Πληροφορικής 2023

Με επιτυχία στέφθηκε το επίσημο δείπνο που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer SocietyCCS), την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στο Occhio Residence, για την Παρουσίαση των Αποτελεσμάτων  της Έρευνας Κυπριακής Αγοράς Πληροφορικής 2023.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κος Φίλιππος Χατζηζαχαρίας.

Youth Innovation Factory

UNDP, in a project implemented by SocialTech Lab's CyprusInno (the largest network of entrepreneurs across the island) has launched the Youth Innovation Factory (YIF) - a venture builder geared towards accelerating the development and launch of tech-based innovations realised by young people in Cyprus (18-35 years).  

Βραδιά του Ερευνητή 2023

Το CCS συμμετέχει και φέτος στο European Researchers’ Night, ένας διαχρονικός θεσμός, που επιστρέφει για 17η χρονιά στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία, για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στην πιο μεγάλη γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας.

Πιο δυναμικό και συναρπαστικό από ποτέ, το φετινό European Researcher’s Night θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ. Διοργανώνεται από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ), σε συνεργασία με τους κυριότερους φορείς της έρευνας, της καινοτομίας και των επιχειρήσεων της Κύπρου, και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Μαθήματα της Ολυμπιάδας 2023

Την επόμενη βδομάδα ξεκινούν τα δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης με στόχο την προετοιμασία για συμμετοχή στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής. 
 

Η καλύτερη επίδοση της Κύπρου στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer SocietyCCS) ανακοινώνει ότι η πρόσφατη μαθητική αποστολή της Κύπρου στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής  κατάφερε την καλύτερη επίδοση της χώρας μας μέχρι τώρα, στην εν λόγω διεθνή διοργάνωση.

Up2Youth Festival 2023

Όπως κάθε χρόνο, το CCS συμμετέχει στο Φεστιβάλ Νέων Up2Youth που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο της Ακρόπολης. 

BSides Cyprus 2023

BSides Cyprus 2023
The global infosec event for infosec addicts

7 October 2023
Cyprus University of Technology - Limassol

3rd Cyber Security Conference

To CCS στηρίζει το 3rd Cyber Security Conference, που διοργανώνει η IMH iσε συνεργασία με το ISACA Cyprus Chapter στις 28 Σεπτεμβρίου 2023 στο Χίλτον Λευκωσίας.  

ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Γυναίκες -Ευκαιρία καριέρας στην Πληροφορική

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society CCS) ανακοινώνει ότι τον Οκτώβριο 2023 ξεκινά το ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό πρόγραμμα AWS re/Start για γυναίκες που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στην πληροφορική.

2η φυσική συνάντηση για το πρόγραμμα cybarverse ErasmusPlus στη Λεμεσό

Εταίροι από τη Λιθουανία, τη Ρουμανία και τη Μάλτα συγκεντρώθηκαν στην όμορφη πόλη της Λεμεσού, στις εγκαταστάσεις της SCP - School of Certified Professionals, για να συζητήσουν την πρόοδο του έργου.

Ημερίδα για Καθηγητές Συμβούλους Μέσης Εκπαίδευσης

Το CCS συμμετείχε στην Ημερίδα της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής της Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας που έγινε την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 στο στη Λευκωσία

Εκπτώσεις για Εκπαιδευτικά Κέντρα στην Ακαδημαική Πλατφόρμα UAGC

H UAGC (Universal Admission Gate Cyprus) έχει δημιουργήσει την μεγαλύτερη εξειδικευμένη μηχανή εύρεσης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στην Κύπρο.
 
Στα πλαίσια της συνεργασίας με το CCS προσφέρει εκπτώσεις και προνόμια στα εκπαιδευτικά κέντρα ECDL/ICDL για την προβολή τους μέσα από την ακαδημαική πλατφόρμα www.uagc.eu
 
Συγκεκριμένα, προσφέρει 20% έκπτωση στην ετήσια συνδρομή για την δημιουργία προφίλ και μαθημάτων που προσφέρουν τα εκπαιδευτικά κέντρα, ινστιτούτα, φροντιστήρια πληροφορικής, ρομποτικής κτλ που είναι συνεργάτες του CCS. 

Cyprus Education Leaders Awards 2023

Τo CCS στηρίζει τα Cyprus Education Leaders Awards 2023, τα οποία διοργανώνονται στην Κύπρο από την BOUSSIAS Cyprus, με στόχο την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες

CybARverse Erasmus Plus Project Updates

Our Erasmus+ project CybARverse has been running since last November. All these past months we have been working tirelessly behind the scenes. Find the latest updates in our project newsletter!

Σεμινάριο Arduino της ROBO - Εκπτωση για τα μέλη του CCS

Η εταιρία Robo.com.cy, διαχρονικός συνεργάτης του CCS και χορηγός του επερχόμενου Robotex Cyprus 2023, προσφέρει έκπτωση αποκλειστικά στα μέλη του CCS για το επόμενο και πολυαναμενόμενο σεμινάριο ρομποτικής Arduino:

Το εργαστήρι με τίτλο ARDUINO ROBOTICS WITH C++ - LEVEL 1 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, 16:00-20:00, στο χώρο της Robo.com.cy στη Λευκωσία 

Seeds for the Future 2023: Δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Φοιτητές/τριες από την Huawei

Το Πρόγραμμα «Seeds for the Future» της Huawei επιστρέφει στην Κύπρο στις 19 Ιουνίου 2023, για να ενδυναμώσει τους ταλαντούχους φοιτητές της χώρας μας με γνώσεις και εξειδίκευση στον τομέα της Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

METACITIES EUROPEAN PROJECT QUESTIONNAIRE

As part of the discovery phase of the METACITIES project, CYENS is seeking input from Cypriot stakeholders in Industry and Academia, in the topics of Urban Mobility and Urban Planning.

The role of Standards in Empowering the Adoption of Distribute Ledger Technologies: Blockchain

The Cyprus Organization for Standardization (CYS), the University of Nicosia (Institute of the Future) and the Cyprus BlockChain Technologies(CyBT), coorganize an open participation Seminar in the frame of CYS ‘’Blockchain Week’’.
 

Free Robotics Student Workshop in Palodia

Within the frames of the project Code4Rural, funded by Active Citizens Funds, Cyprus Computer Society, together with Heron Mathisis and Novatex Solutions, is organising a series of FREE Robotics Workshops for students in rural areas in Cyprus.

The 2nd student workshop will take place on 28th May, in Palodia Primary school

Δραστηριότητα εκπαίδευσης του InClass Project στο Odense

Η εκπαιδευτική δραστηριότητα του έργου Inclass πραγματοποιήθηκε στο Odense στις 15-17 Μαΐου, με τη συμμετοχή 2 μελών του CCS.

MAKERS FAIR 2023

To Youth Makerspace παρουσιάζει το Μakers Fair 2023 και γιορτάζει 5 χρόνια δημιουργίας και τεχνολογίας!

Το Youth Makerspace Larnaka συμπληρώνει 5 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του και μας καλεί να γιορτάσουμε, το πρώτο «Makers Fair» που διοργανώνεται στην Κύπρο! Το «Makers Fair» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 από τις 16:00 μέχρι τις 22:00, στον χώρο του Youth Makerspace στην Λάρνακα.

CCSC 2023

CCSC 2023: 6ος Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας
Αναζητούνται ηθικοί χάκερς για τη συμμετοχή της Κύπρου στην αντίστοιχη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS) και η Ομάδα Κυβερνοασφάλειας CyberMouflons προκηρύσσουν τον 6ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας (Cyprus Cyber Security Challenge – CCSC) που θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 01 Ιουλίου μέχρι τις 16 Ιουλίου 2023.

Free Robotics Student Workshop in Avgorou

Free Robotics Student Workshop in Avgorou within the frames of Code4rural Project

Έρευνα για την ετοιμότητα στις κυβερνοεπιθέσεις στο πλαίσιο του Tech in Action

Στο πλαίσιο των εργασιών του 3ου Συνεδρίου και Έκθεσης, “T.I.A._Technology-In-Action”, που διοργανώνεται από την iMinder Academy με την Επιστημονική Υποστήριξη των συμβούλων της iMinder  και τον συντονισμό της fmw, υλοποιούμε την «1η Παγκύπρια Έρευνα εφαρμογών τεχνολογίας και αντιμετώπισης των κυβερνοεπιθέσεων σε εταιρείες και οργανισμούς στην Κύπρο» με στόχο τη διάγνωση του βαθμού ανάπτυξης της τεχνολογίας και της ετοιμότητας  στις κυβερνοεπιθέσεις.

1ST TECHNOLOGY SUMMIT by Boussias

To 1ο Technology Summit, με Motto “Cyprus Chapter 2.0”, μια εκδήλωση της Boussias Cyprus που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου 2023 στο Hilton Nicosia, με στόχο να αναδείξει τις πιο σημαντικές τάσεις στην εποχή της νέας ψηφιακής κανονικότητας για την Κύπρο και να τις προσεγγίσει «φωτίζοντας» με τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις στη διάρκειά του, όλες τις πτυχές της.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες