Ψηφιακή Πιστοποίηση για νέους αστυνομικούς

Συνεργασία CCS-Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου για πιστοποίηση των φοιτητών της Ακαδημίας με το ECDL/ICDL

O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS), φορέας του μεγαλύτερου προγράμματος πιστοποίησης ψηφιακών δεξιοτήτων ECDL/ICDL ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου.

Η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας ECSC 2022

Η Κυπριακή Ομάδα Κυβερνοασφάλειας κατέλαβε την 19η θέση στον Πανευρωπαϊκό  Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη από 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 16 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή του CCS στην εκδήλωση womENcourage 2022

Το CCS συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο 9th ACM Celebration of Women in Computing: womENcourage που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2022.

CCS AGM 2022

H Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) του CCS θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, ώρα 6.00 μ.μ, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Μαθήματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Πληροφορικής 22-23

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer SocietyCCS) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαία ς (ΥΠΠΑΝ) οργανώνει μαθήματα προετοιμασίας ταλαντούχων μαθητών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής (CyOI). Τα μαθήματα προγραμματισμού προσφέρονται δωρεάν, κάθε βδομάδα, σε κάθε επαρχία, από καθηγητές που όρισε το ΥΠΠΑΝ σε συνεργασία με το CCS.

Η Κύπρος κατέκτησε ακόμη ένα χάλκινο μετάλλιο στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων

Η Κύπρος κατέκτησε ακόμη ένα χάλκινο μετάλλιο στη διεθνή Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής με τον Πολύκαρπο Χριστοδούλου!

To CCS στο UP2YOUTH FESTIVAL 2022

Το CCS θα συμμετέχει στο TECH FAIR του Φεστιβάλ Νέων Up To YOU(th) που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας (ΟΝΕΚ) στις 24 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία. 

Συμμετοχή της Κύπρου στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας ECSC 2022

Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας μεταβαίνει στη Βιέννη για να συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας 2022.

The Role of International Standards in Artificial Intelligence

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα ανοιχτής συμμετοχής, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 2022, στις 08:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, με θέμα: «The Role of International Standards in Artificial Intelligence».

Η Κύπρος στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2022

Η Κύπρος κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο επαίνους στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής  2022 που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στην Ινδονησία.

4th Digital Banking & Payments Conference

Το CCS στηρίζει το 4th Digital Banking & Payments Conference, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 9:00 στη Λευκωσία.

Το συνέδριο με τίτλο “Challenges of Sustainable Development, New-gen Payments, Digital Transformation, ESG, Risk Control” διοργανώνει η BOUSSIAS CYPRUS και έχει στόχο να αναλύσει και να επεξηγήσει όλες τις νέες τεχνικές που πραγματοποιήθηκαν στον τραπεζικό τομέα τα τελευταία χρόνια.  

ΝΕΟΣ Διεθνής Διαγωνισμός Αφίσας από το Graphic Stories Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ! 

Δώρα συνολικής αξίας €21.000

Αποστολή έργων: 10|07-30|11|2022

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • φοιτητές οπτικής επικοινωνίας από όλο τον κόσμο
  • επαγγελματίες σχεδιαστές από όλο τον κόσμο
  • μαθητές μέσης γενικής και μέσης τεχνικής εκπαίδευσης της Κύπρου.
womENcourage 2022

To CCS στηρίζει το Συνέδριο «9th ACM Celebration of Women in Computing: womENcourage™ 2022» που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα, στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2022!

Το συνέδριο womENcourage ξεκίνησε από την ACM-W Europe με στόχο να συνδέσει γυναίκες από διαφορετικούς τεχνικούς κλάδους και να τις ενθαρρύνει να ακολουθήσουν την εκπαίδευση και το επάγγελμά τους στην πληροφορική.

Ανοιχτή Πρόσκληση στα Μέλη μας για εκπροσώπηση του CCS σε συναντήσεις στο εξωτερικό

Ταξιδέψτε  για εκπροσώπηση του CCS! 
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε  σε συναντήσεις/σεμινάρια που γίνονται στο εξωτερικό, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων όπου συμμετέχει το CCS.
 

Δημός Πάφου - Αγγελία για Βοηθό Διευθυντή ΄Εργων ΄Εξυπνης Πόλης

Ο Δήμος Πάφου δέχεται αιτήσεις για την πρόσληψη ενός εργοδοτουμένου ορισμένου χρόνου  στη θέση Βοηθού Διευθυντή ΄Εργων ΄Εξυπνης Πόλης (κλ. Α11)

Υποτροφία από την Exness

Η Exness προσφέρει μια υποτροφία ακαδημαϊκής αριστείας σε ταλαντούχους φοιτητές από την Κύπρο για να σπουδάσουν STEM (φυσικές επιστήμες, τεχνολογία, μηχανική, μαθηματικά) σε κορυφαίο πανεπιστήμιο. Στόχος είναι να προωθηθεί η ανάπτυξη δεξιοτήτων υψηλού επιπέδου σε αυτούς τους τομείς, προκειμένου να συνεισφέρουν στην κοινωνία και την οικονομία της Κύπρου.

1st European Coding Challenge

Στις 20 Μαΐου 2022, o Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής σε συνεργασία με την Huawei και την All Digital διοργάνωσαν τo "1st European Coding Challenge"

Εφτασε το Ubbo

Το ρομπότ τηλεπαρουσίας από τη Γαλλία με το όνομα «Ubbo» έφτασε στην Κύπρο και παραδόθηκε στα γραφεία του CCS.

Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής για την Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας

Στις 16 και 17 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη η Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής για την Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας.

Η Κύπρος εκπροσωπείται στην Ευρωπαϊκή Ομάδα Κυβερνοασφάλειας

Στο δρόμο για την 1η Διεθνή Πρόκληση Κυβερνοασφάλειας ανακοινώθηκε η τελική ομάδα TEAM EUROPE από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά. Ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης είναι και ο δικός μας Χριστόδουλος Σωτηρίου μέλος της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας.

Συνάντηση Έργου InClass στη Γερμανία

Στις 12 και 13 Μαΐου 2022, ο Λειτουργός Προγραμμάτων του Συνδέσμου κ. Τουμάζης Τουμάζη με το μέλος της CCS κ. Γιάννο Μυλωνά από το GC School, συμμετείχαν στην πρώτη συνάντηση του έργου Erasmus+ InClass την οποία φιλοξένησε το Πανεπιστήμιο Leuphana στη Γερμανία.

MSc Artificial Intelligence (University of Cyprus)

Nέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ στην Τεχνητή Νοημοσύνη θα αρχίσει τη λειτουργία του στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Robotex Cyprus 2022

Το Cyprus Computer Society διοργανώνει τον 5ο Παγκύπριο Διαγωνισμό  Ρομποτικής Robotex που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 μέχρι τις 26 Ιουνίου 2022 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

WRO Cyprus 2022

Το Cyprus Computer Society σε συνεργασία με τοSTEM Education και το IET Cyprus διοργανώνει την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO (World Robotics Olympiad) 2022 που θα γίνει το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022, στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 

Re-Educo Workshop - Presentation Skills

To CCS ως εταίρος του Re-Educo Erasmus + Project, συντονίζει ένα εργαστήριο Παρουσιάσεων Δεξιοτήτων με τη συμμετοχή ειδικών στον τομέα. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου από τις 08.45-12.00 CET και οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν νέες γνώσεις σχετικά με το πώς πρέπει να είναι μια παρουσίαση σε σχέση με το κοινό-στόχο, τη χρήση επιστημονικής ορολογίας, τη χρήση της γλώσσας του σώματος και πολλά άλλα. .

 

 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες