AGM-AI Presentation

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του CCS με τίτλο "AGM-AI Presentation", την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, στο By the Bridge All Day Venue, στη Λευκωσία.

IBM TECHNOLOGIES CONFERENCE 2023

Boussias Cyprus invite you to the IBM TECHNOLOGIES CONFERENCE 2023 event which will take place on Dec. 14th, 2023 at Cyta Amphitheater. 

Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής: Προκήρυξη & Διεθνή Μετάλλια των Κυπριακών Αποστολών

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνει την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής 23-24, για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης.

Ενσωμάτωση του GenAI στην εκπαίδευση ενηλίκων

Δωρεάν διαδικτυακή σειρά μαθημάτων κατάρτισης με τίτλο "Ενσωμάτωση του GenAI στην εκπαίδευση ενηλίκων"
Ολοκληρώστε και τις 7 ενότητες μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024 στον δικό σας χρόνο και ρυθμό!
Εγγράψου ΔΩΡΕΑΝ σήμερα!!

Infocom Security 2023

To CCS στηρίζει το 5o Συνέδριο για την Ψηφιακή Ασφάλεια InfoCom Security Cyprus 2023  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 ( με φυσική παρουσία)  και κεντρικό τίτλο «Cyber Resilience in the Age of AI» στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου ( HALL A). 

2nd Cyprus Job Fair

30 Νοεμβρίου – 1η Δεκεμβρίου 2023, 10:00 – 20:00, Κρατική Έκθεση Κύπρου  
Το CCS στηρίζει το “Cyprus Job Fair” που πραγματοποιείται από τις 30 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, 10:00 – 20:00, στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, από την ΙΜΗ, και έχει ως στόχο, για 2η χρονιά, να βοηθήσει νέους και κυρίως φοιτητές να εξερευνήσουν ποικίλες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έρθουν σε επαφή με εργοδότες από όλους τους κλάδους και τομείς της οικονομίας της Κύπρου. 

Robotex International 2023

Με παγκόσμια βραβεία επέστρεψαν και πάλι οι ρομποτίστριες και οι ρομποτιστές μας από τον Παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής Robotex που πραγματοποιήθηκε στην Εσθονία την Παρασκευή και το Σάββατο 17 και 18 Νοεμβρίου 2023. .

 

Standards and Technology for Facility Management

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023, ανοικτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα: Standards and Technology for Facility Management’

Η ημερίδα θα γίνει στην Αμφιθεατρική αίθουσα των κεντρικών γραφείων της Cyta στο Στρόβολο, Λευκωσία, στις 08:45 π.μ. και είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους με ελεύθερη είσοδο.

CCS AGM 2023 - AI Presentation

 Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) του CCS θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023, ώρα 5.30 μ.μ, στο By the Bridge – All Day Venue, στη Λευκωσία.

Θα ακολουθήσει Παρουσίαση με τίτλο «DEMYSTIFYING ARTIFICIAL INTELLIGENCE»  από τον Δρ. Σάββα Χατζηχριστοφή & Networking Cocktail 

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ 2023

Το CCS θα συμμετέχει και φέτος στην εκδήλωση ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ για μαθητές Μέσης

CybARverse - Βραβείο

Το έργο Erasmus+ CybARverse βραβεύτηκε στην κατηγορία του Strongest Start κατά τη διάρκεια των Βραβείων Διαγωνισμού Ποιότητας της Λιθουανίας

Με Μετάλλια επέστρεψε πάλι η Κυπριακή Ομάδα από τη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2023

Με δύο μετάλλια επέστρεψε η Εθνική μας ομάδα από τη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2023. 

Πρόσκληση για Εθελοντές: Προώθηση του Επαγγέλματος Πληροφορικής

Ο Σύνδεσμος μας λαμβάνει συχνά προσκλήσεις από εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους οργανισμούς και συμμετέχει σε εκδηλώσεις καριέρας και σταδιοδρομίας ώστε να προωθήσει το επάγγελμα και να βοηθήσει τους νέους στην επιλογή και εξειδίκευση. Με αυτή την ευκαιρία, σας προσκαλούμε να συνεισφέρετε είτε με διάλεξη για το επάγγελμα σε μαθητές, φοιτητές είτε με στελέχωση περιπτέρου του CCS σε εκδηλώσεις.

Youth Tech Fest Cyprus 2023

Μια γιορτή της περιέργειας των παιδιών για την τεχνολογία, την επιστήμη, την τέχνη, το περιβάλλον και την επιχειρηματικότητα

18 Νοεμβρίου 2023, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

FLL Cyprus Online Meeting

Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση FIRST® LEGO® League Cyprus 2024

Σας προσκαλούμε στην Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για το νέο ρομποτικό διαγωνισμό του CCS, FIRST® LEGO® League Cyprus 2024, που θα γίνει σε συνεργασία με την Eduact, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, η ώρα 7:00 μ.μ. 

Κυπριακή Αποστολή στο European Cyber Security Challenge 2023

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την εξαιρετική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην επερχόμενη European Cyber Security Challenge.

Βιβλίο WEDO STEAM

Το νέο βιβλίο εκπαιδευτικής ρομποτικής από τα μέλη και εθελοντές του CCS Αβράμη Δεσπότη και Αντώνη Φοινικαρίδη είναι πλέον διαθέσιμο.  

Cyprus Programming Challenge

Το “Cyprus Programming Challenge” συν-διοργανώνεται από το Cyprus Computer Society και το Neapolis University Pafos, με χορηγό τη  JetBrains Academy, στο πλαίσιο τις Ευρωπαικής Εβδομάδας  Κώδικα


Το Cyprus Programming Challenge καλωσορίζει μαθητές όλων των ηλικιών, αγκαλιάζοντας συμμετέχοντες με διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Το πρωτάθλημα αποτελείται από δύο γύρους: τον προκριματικό και τον τελικό γύρο. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο πρωταθλήματα, ένα για μαθητές γυμνασίου και ένα για μαθητές λυκείου.

First Lego League - FLL Cyprus 2024

To CCS ανακοινώνει τη συνεργασία του με ην EDUACT για τη διοργάνωση του  FIRST® LEGO® League στην Κύπρο το 2024 (FLL Cyprus 2024).
To FIRST® LEGO® League αποτελεί το μεγαλύτερο πρωτάθλημα ρομποτικής παγκοσμίως και δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά 4 - 16 ετών να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό φεστιβάλ μέσω του οποίου μαθαίνουν, αλληλεπιδρούν, συνεργάζονται και διασκεδάζουν! 

 

 

Τελετή Βράβευσης Robotex Cyprus 23

H Τελετή Βράβευσης Robotex Cyprus 23 διοργανώθηκε από το Cyprus Computer Society (CCS), στις 11 Οκτωβρίου 2023, στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Invitation to Participate in the Erasmus Project Cyber Security for All Survey

The UNIC-Business School invite you to participate in the "Erasmus+ Project - Cyber Security for All" survey, an important initiative to gather insights on cybersecurity.

7th Project Management Conference

The CCS Members are entitled to a discount at the upcoming 7th Project Management Conference that will take place on the 17th of November 2023 at the City of Dreams, Mediterranean in Limassol.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικού Προγράμματος AWS re/Start

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) με χαρά ανακοινώνει ότι στις 2 Οκτωβρίου ξεκίνησε με τη συμμετοχή 20 γυναικών  το ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό πρόγραμμα AWS re/Start. Οι γυναίκες αυτές προέρχονται από χώρους εκτός τεχνολογίας (Διοίκηση, Διαφήμιση, Εκπαίδευση, Αρχιτεκτονική, Χημεία ) και επιθυμούν να

CybARverse συνάντηση στο Βίλνιους

Στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2023, η πρώτη Δραστηριότητα Learning TeachingTraining θα πραγματοποιηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας

To CCS παρουσιάζει τα Αποτελέσματα της Έρευνας Κυπριακής Αγοράς Πληροφορικής 2023

Με επιτυχία στέφθηκε το επίσημο δείπνο που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer SocietyCCS), την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στο Occhio Residence, για την Παρουσίαση των Αποτελεσμάτων  της Έρευνας Κυπριακής Αγοράς Πληροφορικής 2023.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κος Φίλιππος Χατζηζαχαρίας.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες