To CCS συμμετέχει στο το πρωτοποριακό και πολυδιάστατο Φεστιβάλ Επιστήμης με τίτλο “SCYENCE Fair 2022” (Φεστιβάλ Επιστήμης 2022), που διοργανώνει το Ινστιτούτο Κύπρου,  για 3η συνεχή χρονιά, στις 15 και 16 Απριλίου 2022.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην Πλατεία της Παλιάς Αγλαντζιάς. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν, και λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια όλων, εάν δεν είναι δυνατόν η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Η εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και στηρίζεται από τον Δήμο Αγλαντζιάς.

Η πρόσκληση συμμετοχής είναι ανοικτή σε όλες τις σχολικές ομάδες μαθητών/ριών ηλικίας 9 - 18 χρονών, Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Δημόσιας και Ιδιωτικής) από όλες τις πόλεις της Κύπρου. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με περισσότερες από μία ομάδες μαθητών/ριών, εφόσον παρουσιάζει διαφορετικά επιστημονικά πειράματα, εκθέματα ή έρευνες.

Πληροφορίες στο https://scyence.cyi.ac.cy/ 

Δηλώσεις συμμετοχής για το περίπτερο CCS

To CCS θα έχει δικό του ξεχωριστό χώρο στο φεστιβάλ και σας καλούμε να συμμετέχετε με τους μαθητές σας στο περίπτερο μας, παρουσιάζοντας τα ψηφιακά έργα ή/και ρομποτικές κατασκευές και άλλο σχετικό υλικό (μπανερ κτλ). Η κάθε ομάδα θα έχει το δικό της χώρο σύμφωνα με το τι χρειάζεστε όπως θα το δηλώσετε στο έντυπο συμμετοχής. Παρακαλώ αποστείλετε συμπληρωμένο το έντυπο συμμετοχής στο [email protected]  μέχρι 16 Μαρτίου 2022.   

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες