Η Εθνική Σύνοδος Νέων επιστρέφει, δίνοντας το βήμα σε νέες και νέους να συζητήσουν και να υποβάλουν ιδέες και προτάσεις για μια καλύτερη Κύπρο!

Εκ μέρους του Προέδρου και των Μελών του ΔΣ του Οργανισμού Νεολαίας, σας προσκαλούμε στην 4η Εθνική Σύνοδο Νέων με θέμα «Διαμορφώνουμε ΜΑΖΙ Σήμερα την Κύπρο του αύριο: Ανάκαμψη, Πρόσβαση, Ενσυναίσθηση».

Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία και τελεί υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής, κας Αννίτας Δημητρίου.

Η Σύνοδος θα φέρει κοντά νέους και νέες από όλη την Κύπρο, αξιωματούχους-φορείς του Κράτους και εκπροσώπους οργανώσεων νεολαίας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ανοικτή συζήτηση με αξιωματούχους και να θέσουν απευθείας τα ερωτήματά τους. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εργαστήρια συνδιαμόρφωσης ιδεών, με στόχο να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να καταλήξουν σε κοινές προτάσεις, οι οποίες θα συμβάλουν στη διαμόρφωση καλύτερων πολιτικών για τη νεολαία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε ΕΔΩ.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες