ΜΑΖΙ: Μαθαίνουμε και καταπολεμούμε το Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Το Τμήμα Διοίκησης, της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνει για πέμπτη χρονιά την ημερίδα: «ΜΑΖΙ: Μαθαίνουμε και καταπολεμούμε το ηλεκτρονικό έγκλημα» η οποία απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας 11-16 ετών και στοχεύει στην αντιμετώπιση των κινδύνων των κοινωνικών δικτύων. 

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου και της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού και εμπίπτει στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας Διαδικτύου 2023. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Kεντρικό Kτήριο του Πανεπιστημίου στις 11 Φεβρουαρίου μεταξύ 09:00 – 14:00. 

Πληροφορίες: https://www.unic.ac.cy/event/fightingcybercrime23/  

Αγγελία CCS/ICDL: Γραμματέας

Το ECDL / ICDL αναζητά άτομο δραστήριο με ευχάριστη προσωπικότητα, για την κενή θέση Γραμματέως.

Έκθεση Εκπαίδευση και Καριέρα

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ), ανακοινώνουν τη διοργάνωση της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης Κύπρου – Εκπαίδευση και Καριέρα 2023. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, από τις 3 μέχρι τις 5 Μαρτίου 2023.

Graphic Stories 2023

Το CCS στηρίζει το 9ο Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας, Graphic Stories, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Μαρτίου, στη Λευκωσία, με θέμα Η Δύναμη των Νέων - The Power of Youth.

SCYENCE FAIR 2023

tomorrow’s scientists - our future 
Tο CCS στηρίζει τo πρωτοποριακό Φεστιβάλ Επιστήμης “sCYence Fair” 2023 που επιστρέφει, για 4η συνεχή χρονιά, με διοργανωτές το Ινστιτούτο Κύπρου και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη).

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 | 09:00-18:30

Αθαλάσσα Campus, Ινστιτούτο Κύπρου

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας έργο ErasmusPlus KA2 CYBARVERSE

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας έργο #ErasmusPlus #KA2 #CybARverse

Το έργο υποστηρίζει την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών πληροφορικής και εκπαιδευτών, μέσω της χρήσης εμβυθιστικών τεχνολογιών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ 2023

Το CCS συμμετέχει στην εκδήλωση ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ 2023 που διοργανώνει το ΥΠΑΝ, το Σάββατο και Κυριακή 7 και 8 Ιανουαρίου 2023

CCS Vasilopita Party 2023

Το CCS New Year's Event θα γίνει την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023, η ώρα 8:00 μ.μ στο Aperitivo Jetset Lounge

Cyprus Olympiad in Informatics 22-23

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνει την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής 22-23, για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης.

HackAdTech Hackathon

Η AdTech Holding, η διεθνής εταιρία με έδρα την Κύπρο, με επίκεντρο τη δημιουργία οικοσυστημάτων startup και καινοτομιών για έργα AdTech και MarTech, ενημερώνει ότι φιλοξενεί το πρώτο Open HackAdTech Hackathon, στη Λεμεσό.
Στις 26-27 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το HackAdTech 2022 – ένα Open AdTech Hackathon με το μεγαλύτερο prize pool στην Κύπρο. Αυτός ο διαγωνισμός περιλαμβάνει διαφορετικές προκλήσεις που κυμαίνονται από την κοινωνική έως την ψηφιακή διαφήμιση, τις εφαρμογές για κινητά και τα αναλυτικά στοιχεία. Όλα αυτά πρέπει να επιλυθούν εντός των 2 ημερών.

4th InfoCom Security CYPRUS

To CCS στηρίζει το 4ο InfoCom Security CYPRUS που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου με φυσική συμμετοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κρατική Έκθεση Κύπρου στη Λευκωσία στα πλαίσια ενός τεχνολογικού event που οργανώνει η Smart Press και Smart Com στη ΚΥΠΡΟ.

Έναρξη του έργου Code4Rural

Το Code4Rural είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Active Citizens Fund, το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων σε αγροτικές περιοχές τόσο στην ελληνοκυπριακή (Ε/Κ) όσο και στην τουρκοκυπριακή (Τ/Κ) κοινότητα.

e-CYberHealth 2022

Το CCS στηρίζει το Συνέδριο e-CYberHealth 2022, Ασφάλεια Κυβερνοχώρου στον χώρο της Ηλεκτρονικής Υγείας, που θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου στην Λευκωσία και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

The Role of International Standards in Artificial Intelligence

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα ανοιχτής συμμετοχής, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, 2022, στις 08:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, με θέμα: «The Role of International Standards in Artificial Intelligence».

Engino STEM & Robotics Conference

Σας προσκαλούμε στο εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα Καινοτομίες στη Διδασκαλία STEM και Ρομποτικής που διοργανώνεται από την ENGINO-NET LIMITED, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Το συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, 9:00 – 13:30 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Καλλιπόλεως 75, Λευκωσία), Αίθουσα Ε010.

Βραδιά του Ερευνητή 2022

To CCS συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο "Βραδιά του Ερευνητή" που διοργάνωθηκε από το ΙΔΕΚ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία.

ALL DIGITAL Summit 2022

Η νέα project manager του CCS, κα Αλεξάνδρα Φάκα παρευρέθηκε στο 3ήμερο ALL Digital Summit που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Migracode: Training activity, Sandefjord, Norway

Δύο εκπρόσωποι του CCS, η κα Μαριάννα Χατζημιχαήλ, ελεγκτής λογισμικού σε τοπική εταιρεία λογισμικού και ο κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου, καθηγητής ΤΠΕ στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση, παρακολούθησαν την επιμορφωτική δραστηριότητα, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου Migracode Erasmus+ από τις 26-29 Σεπτεμβρίου, στο Sanderfjor της Νορβηγίας.

In Class Progress Meeting

Στις 19-20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση προόδου του έργου Inclass στη Ρίγα της Λετονίας και το CCS εκπροσώπησε το μέλος μας Αντρέας Παττίχης.

Η συμμετοχή του CCS στην εκδήλωση womENcourage 2022

Το CCS συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο 9th ACM Celebration of Women in Computing: womENcourage που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας ECSC 2022

Η Κυπριακή Ομάδα Κυβερνοασφάλειας κατέλαβε την 19η θέση στον Πανευρωπαϊκό  Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη από 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 16 Σεπτεμβρίου.

Ψηφιακή Πιστοποίηση για νέους αστυνομικούς

Συνεργασία CCS-Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου για πιστοποίηση των φοιτητών της Ακαδημίας με το ECDL/ICDL

O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS), φορέας του μεγαλύτερου προγράμματος πιστοποίησης ψηφιακών δεξιοτήτων ECDL/ICDL ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου.

CCS AGM 2022

H Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) του CCS θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, ώρα 6.00 μ.μ, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Μαθήματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Πληροφορικής 22-23

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer SocietyCCS) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαία ς (ΥΠΠΑΝ) οργανώνει μαθήματα προετοιμασίας ταλαντούχων μαθητών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής (CyOI). Τα μαθήματα προγραμματισμού προσφέρονται δωρεάν, κάθε βδομάδα, σε κάθε επαρχία, από καθηγητές που όρισε το ΥΠΠΑΝ σε συνεργασία με το CCS.

To CCS στο UP2YOUTH FESTIVAL 2022

Το CCS θα συμμετέχει στο TECH FAIR του Φεστιβάλ Νέων Up To YOU(th) που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας (ΟΝΕΚ) στις 24 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία. 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες