Tech in Action 2023

To CCS στηρίζει το 3ο Συνέδριο και Έκθεση  Technology-In-Action «Πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας για τις εταιρείες και οργανισμούς του μέλλοντος»  το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου 2023, στo κτήμα Κουσιουμή από τις 8:30-16:30.  

ICT MARKET REPORT 2023

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (CCS) χρηματοδοτεί την τρίτη κατά σειρά έρευνα σχετικά με τις τάσεις της αγοράς πληροφορικών συστημάτων στην Κύπρο.

Τα ερωτηματολόγια απευθύνονται:

  •  σε εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής (VENDORS) είτε
  • σε εταιρίες που λαμβάνουν υπηρεσίες πληροφορικής (END-USERS).
Code4Rural: ημερίδα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών στη Λάρνακα

Το έργο μας, code4rural, μόλις ολοκλήρωσε το δεύτερο επιτυχημένο event για εκπαιδευτές στη Λάρνακα!

Σεμινάριο ρομποτικής από το UCY Computer Science Club

Unleash Your Inner Engineer: Join the Largest Robotics Competition in Cyprus!

Join us on March 29th for a seminar on ROBOTEX, the largest robotics competition in Cyprus. In addition to learning about the competition's rules, categories, and prizes, we will also provide you with valuable tips and insights to help you excel in the competition.

The G C School Treasure Hunt 2023

To CCS / ICDL στηρίζει το Ράλλυ Κυνήγι Θησαυρού είναι ένα διασκεδαστικό οικογενειακό παιγνίδι με αυτοκίνητα, το οποίο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων του G C School of Careers, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του. 

Εισαγωγή στον κόσμο του Aruino με τοRobo.cy

Το CCS σε συνεργασία με τη Robo.com.cy και το IET Cyprus  διοργανώνει δύο εργαστήρια με τίτλο "Introduction to the World of Arduino"

Τα 3ωρα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, στο εργαστήρι της Robo.com.cy στη Λευκωσία

Robotex Cyprus 2023

H Οργανωτική Επιτροπή του Robotex Cyprus προκηρύσσει τον 6ο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής Robotex Cyprus που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κύπρου το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου 2023.

MOOC on the Smart City Resilience Officer (SCRO)

Free Massive Open Online Course (MOOC) on the Smart City Resilience Officer (SCRO) starting on March 20th.

GeoCLIC project Survey

This survey is part of the GeoCLIC project, funded by the EU, and is intended to assess the needs of the private and government sectors for education in the field of Climate Change Management, specifically for Remote Sensing and GIS knowledge and skills

Εναρκτήρια συνάντηση του νέου Ευρωπαικού έργου “Femme Forward”

Η εναρκτήρια συνάντηση του νέου Ευρωπαικού έργου Erasmus+ “Femme Forwardστο οποίο συμμετέχει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Μαρτίου στα κεντρικά γραφεία της AMAZON στο Μιλάνο-Ιταλία.

Έργο Code4Rural: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη ημερίδα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών στη Λευκωσία

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης ημερίδας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών στη Λευκωσία, στο πλαίσιο του έργου Code4Rural.

Το CCS συγχαίρει το νέο και αποχαιρετά τον απερχόμενο Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

To CCS Το Δ.Σ. του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS)  με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, εκφράζει στον νέο Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, κύριο Φίλιππο Χατζηζαχαρία, τα θερμά του συγχαρητήρια και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε τον κο Κόκκινο για την εποικοδομητική συνεργασία του με τον Σύνδεσμο μας, και για την τιμητική παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις μας, τις οποίες προσκλήθηκε να χαιρετίσει καθώς επίσης και για την στήριξη που προσέφερε σε διάφορες διοργανώσεις μας. 

Cyprus Productcamp Europe 2023

Join the digital community at Cyprus Productcamp Europe 2023 - the lauded event format for tech professionals across Europe!

Location: Limassol, Cyprus

Date: March 16th - 17th

Venue: Carob Mill Conference Halls

Online participation available as well!

Δημόσιες Διαλέξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Δημόσιες Διαλέξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη
5:30 μ.μ. στις 15, 22 και 29 Μαρτίου, 2023
Σεβέρειος Βιβλιοθήκη, Παγκύπριον Γυμνάσιον

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Αποφοίτων Παγκυπρίου Γυμνασίου και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης AI4EU

Έρευνα σχετικά με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) στην ΕΕΚ

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η Τεχνητή Νοημοσύνη ή AI έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, επανασχεδιάζοντας τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με την τεχνολογία. Στον τομέα της εκπαίδευσης, η AI έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την εκπαιδευτική εμπειρία και να παρέχει πιο αποτελεσματική και αποδοτική εκπαίδευση.

Tελική εκδήλωση για το έργο Erasmusplus RE-EDUCO, στην Κύπρο!  

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση της τελικής εκδήλωσης για το έργο μας Erasmus+  RE-EDUCO, στην Κύπρο!  

Standards Supporting Conformity Assessment in Cyber Security and Data Protection

Ενημερωτική Ημερίδα
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο εθνικός φορέας τυποποίησης, συνδιοργανώνει μαζί με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας – ΑΨΑ, αρμόδια Αρχή για τη βελτίωση και διατήρηση υψηλών επιπέδων κυβερνοασφάλειας στην Κύπρο, ενημερωτική ημερίδα ανοιχτής συμμετοχής, την  Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, και ώρα 09:00 – 13:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία,  με θέμα:
‘‘Standards Supporting Conformity Assessment in Cyber Security and Data Protection’’

2o ΦΕΣΤΙΒΑΛ E2STEAM

Σχεδίασε τα Δικά σου «Ηλεκτρονικά» Μάτια με Arduino

Σάββατο, 29 Απριλίου  2023
10:00 - 13:00
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

To IET Cyprus Local Network διοργανώνει την ακόλουθη παρουσίαση:

"Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία: Παρόν και Μέλλον"
Τετάρτη, 08/03/2023  6:00μ.μ.

Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, Λευκωσία, Αίθουσα Μακεδονία

Η ALL DIGITAL εγκαινιάζει την καμπάνια ALL DIGITAL Weeks 2023: Ενισχύστε τις ψηφιακές σας δεξιότητες!

Για 14η συνεχή χρονιά, το 2023, η ALL DIGITAL, η ευρωπαϊκή ένωση που εκπροσωπεί δίκτυα κέντρων ψηφιακών ικανοτήτων και ενδιαφερόμενους φορείς, θα πραγματοποιήσει τις ψηφιακές εβδομάδες ALL DIGITAL Weeks, την ετήσια εκστρατεία ψηφιακής ένταξης και ενδυνάμωσης που περιλαμβάνει κέντρα, βιβλιοθήκες, κοινοτικά κέντρα, σχολεία και άλλους χώρους σε όλη την Ευρώπη.

CASA 2023 Conference - Cyprus

Το 36ο Διεθνές Συνέδριο Computer Animation and Social Agents (CASA 2023) θα πραγματοποιηθεί στις 29-31 Μαΐου 2023 στη Λεμεσό της Κύπρου.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το CYENS – Κέντρο Αριστείας.

Joint Advanced Student School

Πρόσκληση προς Φοιτητές Όλων των Πανεπιστημίων της Κύπρου για συμμετοχή στο JASS (Joint Advanced Student School)!

Πρόκειται για ΔΩΡΕΑΝ 7ήμερο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα που επικεντρώνεται στις αναδυόμενες τεχνολογίες και στην "project -based ανάπτυξη λογισμικού. 

Θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου μέχρι τις 2 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort, μία φιλοξενία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του Leptos Group 

Πληροφορίες & Εγγραφές μέχρι 10 Μαρτίου 2023 στο https://jass.school/  

 

CASSINI HACKATHON 2023

CASSINI Hackathon, Cyprus 2023 - Το διάστημα στην υπηρεσία της άμυνας και της ασφάλειας

To CCS στηρίζει το 5ο CASSINI Hackathon που διοργανώνει ο οργανισμός C.I.P Citizens In Power στην Κύπρο και τελείται υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης Διαστήματος (CSEO).

Ημερομηνία έναρξης Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 και ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση (ΚΕΕΑΕΔ), Δήμος Λευκωσίας.

Τελική Εκδήλωση του έργου RE-EDUCO

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου RE-EDUCO, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής διοργανώνει την τελική εκδήλωση του έργου.

Αποτελέσματα του έργου Erasmus Plus Migracode

Το ευρωπαϊκό έργο Migracode είναι μια διετής συνεργασία μεταξύ οργανισμών της κοινωνίας των πολιτών στη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ισπανία. Ο κύριος στόχος της συνεργασίας ήταν η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για την επιτάχυνση της ένταξης των μεταναστών και άλλων ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας, μέσω της υποστήριξής τους στην απόκτηση και ανάπτυξη βασικών ψηφιακών δεξιοτήτων.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες