Ευρωπαϊκός Μήνας Κυβερνοασφάλειας - Awareness raising activities for SMEs από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Στις 20 Οκτωβρίου από 9 μέχρι και τις 12 το μεσημέρι, η Δρ. Γιάννα Δανίδου από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και μέλος και του Συμβουλευτικού Σώματος του Παγκύπριου Διαγωνισμού Κυβερνοασφάλειας θα μιλήσει για την κυβερνοασφάλειας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ευρωπαϊκός Μήνας Κυβερνοασφάλειας - Εκστρατεία ενημέρωσης ΑΣΠΙΣ

Μάθετε για το Phishing, Smishing και Vishing μέσα από την εκστρατεία που προωθεί η Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας

CEPIS - Ενημερωτικό Δελτίο Οκτωβρίου 2021

Το ενημερωτικό δελτίο του CEPIS για τον μήνα Οκτώβριο κυκλοφόρησε.

Ευκαιρία συμμετοχής εκπαιδευτικών στα σεμινάρια του Ευρωπαϊκού Έργου Re-Educo

Ανοιχτή πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε 4 διαδικτυακά σεμινάρια που αποσκοπούν στην αντιμετώπιση πιθανών ελλείψεων ψηφιακών δεξιοτήτων και στη βελτίωση των ικανοτήτων του εκπαιδευτικού με στόχο την αποτελεσματική ενσωμάτωση καινοτόμων προσεγγίσεων και εργαλείων διαδικτυακής κατάρτισης. Εγγραφές στον σύνδεσμο: https://forms.gle/dEn6NXUXSaoXqy3i8.

6η θέση για τους Κύπριους Χάκερς στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας (ECSC)

Η Κυπριακή Ομάδα Κυβερνοασφάλειας κατέλαβε την 6η θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας (ECSC) που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα, από τις 28 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου 2021. Το αποτέλεσμα θεωρείται πολύ ενθαρρυντικό για την «εθνική χάκερς» αφού η Κύπρος μετράει μόλις την τέταρτη συμμετοχή της στη διοργάνωση.

Ενημερωτικό Δελτίο IFIP - Σεπτέμβριος 2021

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο του IFIP που κυκλοφόρησε για τον μήνα Σεπτέμβριο 2021

All Digital Summit 2021

Στις 13-15 Οκτωβρίου 2021, η ALL DIGITAL διοργανώνει τη 14η Σύνοδο για να συζητήσει τα τελευταία νέα στον τομέα της ψηφιακής ένταξης στην ΕΕ!
Το ALL DIGITAL Summit θα πραγματοποιηθεί ONLINE με υβριδικό στοιχείο στις Βρυξέλλες, Βέλγιο.

Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε ΔΩΡΕΑΝ από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας και να συμμετάσχετε στο ALL DIGITAL Summit 2021!

Διαγωνισμός Youth Hacking 4 Freedom
  • Are you up to hacking on a software project of your choice?
  • Do you want to meet like-minded people of your age from around Europe?
  • What about getting the chance to receive one of our cash awards and to travel to Brussels to meet the other winners and great people from the Free Software movement?
  • Participants must be 14-18 years old and should register at https://fsfe.org/activities/yh4f/
Το CCS υποστηρίζει το BSides Cyprus 2021

Security BSides is a non-profit community-driven framework for building events for and by information security community members. The goal is to expand the spectrum of conversation beyond the traditional confines of space and time. It creates opportunities for individuals to both present and participate in an intimate atmosphere that encourages collaboration.

CYPSEC 2021 - 2nd Cyprus Defence & Homeland Security Int'l Conference

Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των δυνατοτήτων και των υφιστάμενων λύσεων της ολοένα και υψηλότερης τεχνολογίας σε θέματα άμυνας και εθνικής ασφάλειας και η ενίσχυση της προσπάθειας των κυπριακών εταιρειών για δικτύωση και συνεργασία με διεθνείς εταιρείες.

Το CCS υποστηρίζει το Cyprus Forum

Στις 2 Οκτωβρίου, το Oxygono διοργανώνει το δεύτερο Cyprus Forum(https://www.2021.cyprusforum.cy/),στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Το Cyprus Forum επιδιώκει να γίνει μοχλός και καταλύτης για αλλαγές μέσα από συζητήσεις και συζητήσεις που οδηγούν σε δεσμεύσεις, δράσεις και τελικά αποτελέσματα που θα βελτιώσουν και θα προωθήσουν βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη πολιτική στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Ετήσια Γενική Συνέλευση CCS 2021

Αγαπητά μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής,

Σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) του Συνδέσμου μας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, ώρα 7.00 μ.μ, στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη Λευκωσία.

Συμμετοχή της Κύπρου στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας - Πράγα 2021

Η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας μεταβαίνει την Δευτέρα στην Πράγα όπου θα διαγωνιστεί στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας (ECSC) 2021. 

Migracode Kick of Meeting

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου MIGRACODE. 

Βραδιά του Ερευνητή 2021

Save the date! 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ραντεβού και  φέτος στο ψηφιακό περίπτερο του Συνδέσμου μας στην Ευρωπαϊκή Βραδιά του Ερευνητή 2021 με τίτλο "Engage the digital and green age" από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Η συναρπαστικότερη επιστημονική εμπειρία της χρονιάς! Ακολουθήστε την Genie και τον Brainy στο ραντεβού που δίνουν με τη γνώση, την έρευνα και την καινοτομία !

Διαγωνισμοί ρομποτικής 2021

Mετά από δύο χρόνια απουσίας από τα ρομποτικά δρώμενα λόγω της πανδημίας, το Cyprus Computer Society ανακοινώνει τη διοργάνωση των διαγωνισμών WRO και ROBOTEX 2021.

 

Συγκομιδή μεταλλίων της Κύπρου σε Διεθνείς Ολυμπιάδες Πληροφορικής

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνεχίζεται η συγκομιδή μεταλλίων της Κύπρου σε διεθνείς Ολυμπιάδες πληροφορικής!

Πρώτη εκδήλωση της 60χρονης επετείου της IFIP - Τhe Silent Revolution

Η σειρά εκδηλώσεων IFIP 60th Anniversary Future of Information Processing ξεκινά στις 30 Αυγούστου, 3-4.15 μ.μ. CET με την εκδήλωση "The Silent Revolution: Software as the Technological Fabric of Society".

Ενημερωτικό Δελτίο Ευρωπαϊκού Εργου Re-EDUCO

Το πρώτο ενημερωτικό δελτίο του Ευρωπαϊκού Έργου ERASMUS+  RE-EDUCO έχει δημοσιευθεί

Στιγμιότυπα από το πρώτο The STEAMers Tech Academy

Στιγμιότυπα από το πρώτο "The STEAMers Tech Academy", μια σειρά ταχύρρυθμων εργαστηρίων σε ψηφιακές δεξιότητες και θεματικές STEM που υλοποιήθηκε αυτό το καλοκαίρι, σε όλες τις επαρχίες από τους The steamers

Μία σύμπραξη του ΟΝΕΚ με το Cyprus Computer Society με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων πληροφορικής και τεχνολογίας.

Standards in support of the industrial data value chain

Οι Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί Τυποποίησης - CEN, CENELEC και ETSI - με χαρά σας ενημερώνουν ότι οι εγγραφές στο εργαστήριο των φορέων «Standards in support of the industrial data value chain» που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου είναι τώρα ανοιχτές!

CEPIS - Ενημερωτικό Δελτίο Ιουλίου 2021

Το ενημερωτικό δελτίο του CEPIS για τον μήνα Ιούλιο κυκλοφόρησε.

Διαγωνισμός ΟΝΕΚ για αγορά υπηρεσιών για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Διαγωνισμός Α/Α 15/2021 για Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για Διδασκαλία στο πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου «The Steamers»

PULSE - Public Speaking VR App  

- Έχεις άγχος όταν πρέπει να κάνεις μια παρουσίαση στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο ή στον εργασιακό σου χώρο;
- Δεν μπορείς να μιλήσεις δημόσια γιατί σε αγχώνει η παρουσία κοινού ή ακροατηρίου;
- Θα ήθελες να βελτιώσεις τις δεξιότητες παρουσίασης σου και να αυξήσεις την αυτοπεποίθηση σου;


Εάν ναι, τότε το PULSE - Public Speaking VR App σε ενδιαφέρει!

Παρουσίαση αποτελεσμάτων της Έρευνας Κυπριακής Αγοράς Πληροφορικής 2021

Πραγματοποιήθηκε,  με επιτυχία, στις  7 Ιουλίου 2021 το ετήσιο δείπνο του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) για μέλη και στελέχη επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κος Κυριάκος Κόκκινος.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στην Παρουσίαση των Αποτελεσμάτων της Έρευνας Κυπριακής Αγοράς Πληροφορικής 2021 σε συνέχεια προηγούμενων ερευνών για τα έτη 2016 και 2018.

Η Έρευνα Κυπριακής Αγοράς Πληροφορικής 2021 αφορά σε όλους τους τομείς της αγοράς πληροφορικής, όπως εξοπλισμός, υπηρεσίες, λογισμικά και τηλεπικοινωνίες και περιλαμβάνει το μέγεθος της αγοράς 2021 προβλέψεις μέχρι το 2023 και ανάλυση τάσεων.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες