All Digital Network - Ενημερωτικό Δελτίο Νοεμβρίου

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο Νοεμβρίου από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο All Digital

Εναρξη Ευρωπαϊκού Εργου Erasmus Re-EDUCO

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, η εναρκτήρια διαδικτυακή συνάντηση του νέου Ευρωπαϊκού Εργου στο οποίο συμμετέχει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής.

Digital Education Hackathon

Εγγραφές για το ONLINE Larnaca - DigiEduHack 2020: Tackling the Fake News challenge during and after CoVid-19, ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 19-20 Νοεμβρίου 2020

CEPIS - Ενημερωτικό Δελτίο Νοεμβρίου 2020

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο του CEPIS για τον μήνα Νοέμβριο.

Συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας στο ENISA HackFest 2020

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής ανακοινώνει τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας στη διαδικτυακή εκπαιδευτική εκδήλωση «ENISA Hackfest 2020».

PECB Certified ISO/IEC 27701 Foundation Course - 19-20 Νοεμβρίου 2020

Η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (Κ.Ε.Π.) διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω τηλεκπαίδευσης με θέμα "PECB Certified ISO/IEC 27701 Foundation Course. Become acquainted with the best practices of Privacy Information Management System (PIMS)"

4ο Συνέδριο Project Management στις 26 Νοεμβρίου 2020

Το Project Management Institute (PMI) Cyprus Chapter διοργανώνει το 4ο ΣυνέδριοProject Management στις 26 Νοεμβρίου 2020, από τις 15:00 έως τις 17:00 ως ψηφιακή εκδήλωση και η Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής περιλαμβάνεται στους υποστηρικτές του συνεδρίου.

 

Εργο Lightsense - 1o Living Lab

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το 1ο διαδικτυακό LightSense Living Lab, στο πλαίσιο του έργου «Έξυπνη ανίχνευση φωτός για έξυπνα δίκτυα επόμενης γενιάς» (LightSense) 

Προκήρυξη Διαγωνισμού BEBRAS Δημοτικού 2020-2021

O Κυπριακός  Σύνδεσμος Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής ΣΥ.ΚΑ.Π.) ανακοινώνουν την προκήρυξη του 11ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου.

Δημιουργία του DiversIT Chapter

Στις 26 Νοεμβρίου 2020 θα διεξαχθεί διαδικτυακά η έναρξη των εργασιών του DiversIT Chapter από τον CEPIS. Πρόκειται για μια νέα πρωτοβουλία αναγνώρισης των υφιστάμενων προσπαθειών και δημιουργίας οδηγιών για να βοηθηθούν οι οργανισμοί να ενσωματώσουν την ποικιλομορφία των φύλων στον τομέα της πληροφορικής σε όλα τα επίπεδα

Δράση COST Action 18115 - Tribes

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου διαδικτυακή συνάντηση της Δράσης COST Action 18115 - Tribes η οποία χρηματοδοτείται από το  COST - European Cooperation in Science and Technology.

Bridges of solitarity Digital Hackathon

O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής υποστηρίζει την ψηφιακό Hackatrhon Bridges of solidarity - a Digital Hackathon ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου 2020 και ο οποίος στοχεύει τη δημιουργία και την ανάπτυξη πρωτοτύπων ιδεών για να βοηθήσει τη χώρα του Λιβάνου και τον λαό του Λιβάνου να αντιμετωπίσουν την κρίση που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή.

Διαδικτυακό σεμινάριο - Remote work essentials Toolkit

Το CCS υποστηρίζει την εκδήλωση της HostingB2B για τον Ευρωπαϊκό Μήνα Κυβερσνοασφάλειας.

CEPIS - Ενημερωτικό Δελτίο Οκτωβρίου 2020

Το ενημερωτικό δελτίο CEPIS Οκτωβρίου κυκλοφόρησε Διαβάστε το ΕΔΩ

IT Directors Forum 2020 - Orchestrating the next normal

Το IT Directors Forum θα πραγματοποιηθεί στις 27/10/2020, online και περιλαμβάνει εκτός άλλων ομιλία-χαιρετισμό από τον Πρόεδρο μας κ. Κ. Αγρότη με θέμα "Ευέλικτη - Συνεκτική Κυβέρνηση" ενώ θα υπάρχει παρουσία IT Directors από την Κυπριακή αγορά σε 2 Πάνελ Συζήτησης, όπως φαίνεται στην Ατζέντα . 

Πόσο καλά μπορείτε να εντοπίσετε μια απάτη;

Ο Ευρωπαϊκός Μήνας Κυβερνοασφάλειας (European Cyber Security Month - ECSM) αποτελεί την  ετήσια εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αφιερωμένη στην προώθηση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο μεταξύ των πολιτών και των οργανισμών της ΕΕ και στην παροχή διαδικτυακών πληροφοριών για την ασφάλεια μέσω της ευαισθητοποίησης και της ανταλλαγής ορθών πρακτικών.

Προκήρυξη Διαγωνισμού BEBRAS Γυμνασίου 2020-2021

O Κυπριακός  Σύνδεσμος Πληροφορικής ( Κυ.Συ.Π) και ο Σύνδεσμος Καθηγητών Πληροφορικής ΣΥ.ΚΑ.Π.) ανακοινώνουν την προκήρυξη του 11ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Πληροφορικής BEBRAS για Μαθητές Γυμνασίου.

Γενική Συνέλευση Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής 2020

Σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) του Συνδέσμου μας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020, ώρα 6.00 μ.μ, στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη Λευκωσία.

Γενική Συνέλευση του δικτύου All Digital

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Οκτωβρίου, η 13η Γενική Συνέλευση του δικτύου All Digital. Το θέμα της φετινής συνέλευσης ήταν «Ικανότητες για το Μέλλον» και πέραν των 400 ατόμων συμμετείχαν σε αυτή διαδικτυακά. Κατά τη διάρκεια του διημέρου, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις, σεμινάρια και συζητήσεις σε διάφορες θεματικές ενότητες.

Συγχαρητήρια στη νέα Διευθύντρια του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής συγχαίρει τη νέα Διευθύντρια του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής.

All Digital Awards - Καλύτερη e-facilitator η Κατερίνα Χατζηγεωργίου

Με χαρά ανακοινώνουμε τη Βράβευση της  Κατερίνας Χατζηγεωργίου στα ALL DIGITAL AWARDS 2020.

Ακύρωση τελετής βράβευσης των νικητών Bebras 2019

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των πρόσφατων διαταγμάτων του Υπ. Υγείας που θα δεν καταστεί εφικτή η απονομή βράβεσυςη BEBRAS

Classes for the Cyprus Olympiad in Informatics

Ξεκίνησαν τα δωρεάν μαθήματα προγραμματισμού για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης με στόχο την προετοιμασία για συμμετοχή στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής. 
Δείτε τις ημέρες, ώρες, και τοποθεσίες όπου γίνονται τα μαθήματα σε κάθε επαρχία στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.coinformatics.org

Χάρτα Διαφορετικότητας Κύπρου

Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Χάρτα Διαφορετικότητας Κύπρου (Diversity Chapter Cyprus (DCC)). Το DCC στοχεύει στην προώθηση της κοινωνικής ένταξης και στη διασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους τους υπαλλήλους.

Reflect Festival 2020

Το CCS στηρίζει το Reflect, το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το μέλλον και την τεχνολογία που έχει τις ρίζες του στην Κύπρο, και θα πραγματοποιηθεί φέτος στο σπίτι κάθε συμμετέχοντος, στις 8, 9 και 10 Οκτωβρίου.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες