Αγαπητά μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής,

Σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) του Συνδέσμου μας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, ώρα 7.00 μ.μ, στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, στη Λευκωσία.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γ.Σ είναι:

  1. Απολογισμός Δ.Σ για το έτος 2020 (Ομιλητής: κος. Κώστας Αγρότης, Πρόεδρος Δ.Σ)
  2. Οικονομική Κατάσταση (Ομιλητής: κα. Σκεύη Σκορδαλλού, Ταμίας )
  3. Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα και δραστηριότητες (Ομιλητής: Μέλη Δ.Σ)
  4. Διορισμός Ελεγκτή για το Οικονομικό Έτος 2021
  5. Διάφορα Θέματα
  6. Εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συνδέσμου μας, «όλα τα πλήρη μέλη δικαιούνται να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές τους προς το Σύνδεσμο», ενώ «κάθε υποψήφιος θα πρέπει να υποστηρίζεται από δύο άλλα μέλη του Συνδέσμου». Όσοι ενδιαφέρεστε να θέσετε υποψηφιότητα παρακαλώ συμπληρώστε το έντυπο που θα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας και αποστείλετε το αργότερο μέχρι και  72 ώρες πριν τη γενική συνέλευση.
Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε τις οικονομικές καταστάσεις και το έντυπο υποψηφιότητας (αφού κάνετε login, στο Κέντρο Τύπου, Αρχείο Εγγράφων: https://ccs.org.cy/el/page/downloads).

Επιπλέον, όλα τα μέλη μπορούν να αποστείλουν εισηγήσεις και θέματα για συζήτηση στο [email protected] τουλάχιστον τρεις μέρες πριν από την ημερομηνία της Γ.Σ.

Τέλος, σημειώνουμε ότι σε συνεργασία με το ξενοδοχείο θα διασφαλίσουμε ότι η εκδήλωση θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα διατάγματα και τις κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ως εκ τούτου, μόνο με SAFE PASS θα επιτρέπεται η είσοδος στην εκδήλωση. 

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εδώ https://forms.gle/H7HNpMPN8BqW5hcG8  

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες