e-CYberHealth 2022

Το CCS στηρίζει το Συνέδριο e-CYberHealth 2022, Ασφάλεια Κυβερνοχώρου στον χώρο της Ηλεκτρονικής Υγείας, που θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου στην Λευκωσία και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Engino STEM & Robotics Conference

Σας προσκαλούμε στο εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα Καινοτομίες στη Διδασκαλία STEM και Ρομποτικής που διοργανώνεται από την ENGINO-NET LIMITED, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Το συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, 9:00 – 13:30 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Καλλιπόλεως 75, Λευκωσία), Αίθουσα Ε010.

In Class Progress Meeting

Στις 19-20 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση προόδου του έργου Inclass στη Ρίγα της Λετονίας και το CCS εκπροσώπησε το μέλος μας Αντρέας Παττίχης.

Migracode: Training activity, Sandefjord, Norway

Δύο εκπρόσωποι του CCS, η κα Μαριάννα Χατζημιχαήλ, ελεγκτής λογισμικού σε τοπική εταιρεία λογισμικού και ο κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου, καθηγητής ΤΠΕ στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση, παρακολούθησαν την επιμορφωτική δραστηριότητα, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου Migracode Erasmus+ από τις 26-29 Σεπτεμβρίου, στο Sanderfjor της Νορβηγίας.

ALL DIGITAL Summit 2022

Η νέα project manager του CCS, κα Αλεξάνδρα Φάκα παρευρέθηκε στο 3ήμερο ALL Digital Summit που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Βραδιά του Ερευνητή 2022

To CCS συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο "Βραδιά του Ερευνητή" που διοργάνωθηκε από το ΙΔΕΚ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία.

Ψηφιακή Πιστοποίηση για νέους αστυνομικούς

Συνεργασία CCS-Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου για πιστοποίηση των φοιτητών της Ακαδημίας με το ECDL/ICDL

O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS), φορέας του μεγαλύτερου προγράμματος πιστοποίησης ψηφιακών δεξιοτήτων ECDL/ICDL ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου.

Η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας ECSC 2022

Η Κυπριακή Ομάδα Κυβερνοασφάλειας κατέλαβε την 19η θέση στον Πανευρωπαϊκό  Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη από 12 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 16 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή του CCS στην εκδήλωση womENcourage 2022

Το CCS συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο 9th ACM Celebration of Women in Computing: womENcourage που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2022.

CCS AGM 2022

H Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) του CCS θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, ώρα 6.00 μ.μ, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Μαθήματα Παγκύπριας Ολυμπιάδας Πληροφορικής 22-23

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer SocietyCCS) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαία ς (ΥΠΠΑΝ) οργανώνει μαθήματα προετοιμασίας ταλαντούχων μαθητών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής (CyOI). Τα μαθήματα προγραμματισμού προσφέρονται δωρεάν, κάθε βδομάδα, σε κάθε επαρχία, από καθηγητές που όρισε το ΥΠΠΑΝ σε συνεργασία με το CCS.

Η Κύπρος κατέκτησε ακόμη ένα χάλκινο μετάλλιο στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής Νέων

Η Κύπρος κατέκτησε ακόμη ένα χάλκινο μετάλλιο στη διεθνή Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής με τον Πολύκαρπο Χριστοδούλου!

To CCS στο UP2YOUTH FESTIVAL 2022

Το CCS θα συμμετέχει στο TECH FAIR του Φεστιβάλ Νέων Up To YOU(th) που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας (ΟΝΕΚ) στις 24 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία. 

Συμμετοχή της Κύπρου στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας ECSC 2022

Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας μεταβαίνει στη Βιέννη για να συμμετέχει στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας 2022.

Η Κύπρος στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2022

Η Κύπρος κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο και δύο επαίνους στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής  2022 που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο στην Ινδονησία.

4th Digital Banking & Payments Conference

Το CCS στηρίζει το 4th Digital Banking & Payments Conference, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 στις 9:00 στη Λευκωσία.

Το συνέδριο με τίτλο “Challenges of Sustainable Development, New-gen Payments, Digital Transformation, ESG, Risk Control” διοργανώνει η BOUSSIAS CYPRUS και έχει στόχο να αναλύσει και να επεξηγήσει όλες τις νέες τεχνικές που πραγματοποιήθηκαν στον τραπεζικό τομέα τα τελευταία χρόνια.  

ΝΕΟΣ Διεθνής Διαγωνισμός Αφίσας από το Graphic Stories Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ! 

Δώρα συνολικής αξίας €21.000

Αποστολή έργων: 10|07-30|11|2022

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • φοιτητές οπτικής επικοινωνίας από όλο τον κόσμο
  • επαγγελματίες σχεδιαστές από όλο τον κόσμο
  • μαθητές μέσης γενικής και μέσης τεχνικής εκπαίδευσης της Κύπρου.
womENcourage 2022

To CCS στηρίζει το Συνέδριο «9th ACM Celebration of Women in Computing: womENcourage™ 2022» που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρνακα, στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2022!

Το συνέδριο womENcourage ξεκίνησε από την ACM-W Europe με στόχο να συνδέσει γυναίκες από διαφορετικούς τεχνικούς κλάδους και να τις ενθαρρύνει να ακολουθήσουν την εκπαίδευση και το επάγγελμά τους στην πληροφορική.

Ανοιχτή Πρόσκληση στα Μέλη μας για εκπροσώπηση του CCS σε συναντήσεις στο εξωτερικό

Ταξιδέψτε  για εκπροσώπηση του CCS! 
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε  σε συναντήσεις/σεμινάρια που γίνονται στο εξωτερικό, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Έργων όπου συμμετέχει το CCS.
 

Δημός Πάφου - Αγγελία για Βοηθό Διευθυντή ΄Εργων ΄Εξυπνης Πόλης

Ο Δήμος Πάφου δέχεται αιτήσεις για την πρόσληψη ενός εργοδοτουμένου ορισμένου χρόνου  στη θέση Βοηθού Διευθυντή ΄Εργων ΄Εξυπνης Πόλης (κλ. Α11)

Υποτροφία από την Exness

Η Exness προσφέρει μια υποτροφία ακαδημαϊκής αριστείας σε ταλαντούχους φοιτητές από την Κύπρο για να σπουδάσουν STEM (φυσικές επιστήμες, τεχνολογία, μηχανική, μαθηματικά) σε κορυφαίο πανεπιστήμιο. Στόχος είναι να προωθηθεί η ανάπτυξη δεξιοτήτων υψηλού επιπέδου σε αυτούς τους τομείς, προκειμένου να συνεισφέρουν στην κοινωνία και την οικονομία της Κύπρου.

1st European Coding Challenge

Στις 20 Μαΐου 2022, o Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής σε συνεργασία με την Huawei και την All Digital διοργάνωσαν τo "1st European Coding Challenge"

Εφτασε το Ubbo

Το ρομπότ τηλεπαρουσίας από τη Γαλλία με το όνομα «Ubbo» έφτασε στην Κύπρο και παραδόθηκε στα γραφεία του CCS.

Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής για την Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας

Στις 16 και 17 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη η Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής για την Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κυβερνοασφάλειας.

Η Κύπρος εκπροσωπείται στην Ευρωπαϊκή Ομάδα Κυβερνοασφάλειας

Στο δρόμο για την 1η Διεθνή Πρόκληση Κυβερνοασφάλειας ανακοινώθηκε η τελική ομάδα TEAM EUROPE από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά. Ανάμεσα στους καλύτερους της Ευρώπης είναι και ο δικός μας Χριστόδουλος Σωτηρίου μέλος της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες