Συνεργασία CCS-Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου για πιστοποίηση των φοιτητών της Ακαδημίας με το ECDL/ICDL

O Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS), φορέας του μεγαλύτερου προγράμματος πιστοποίησης ψηφιακών δεξιοτήτων ECDL/ICDL ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου.

Η Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου έτυχε αξιολόγησης και εγκρίθηκε ως Εξεταστικό Κέντρο ECDL/ICDL  από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής και στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη εξέταση για τις ενότητες Επεξεργασία Κειμένου (Wordprocessing με τη χρήση MS Word) και Ηλεκτρονικά Φύλλα (Spreadsheets με τη χρήση MS EXCEL). Συγκεκριμένα, παρακάθισαν στις εξετάσεις 22 άτομα με τα 21 να πετυχαίνουν και στις δύο τους εξετάσεις. 

Το ECDL/ICDL είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που αποδεικνύει ότι ο/η κάτοχος του έχει τις απαραίτητες γνώσεις και ψηφιακές δεξιότητες για αποδοτική χρήση διαφόρων εφαρμογών Η/Υ και για αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία τόσο στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και στην εργασία. 

Εκτός από ψηφιακά καταρτισμένοι οι φοιτητές της Ακαδημίας τώρα θα είναι και ψηφιακά πιστοποιημένοι, αποδεικνύοντας έτσι την ετοιμότητα τους να υπηρετήσουν το Αστυνομικό Σώμα σε οποιοδήποτε πόστο τους ανατεθεί και στο οποίο απαιτούνται ψηφιακές δεξιότητες!

 

   

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες