Έρευνα σχετικά με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ) στην ΕΕΚ

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η Τεχνητή Νοημοσύνη ή AI έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, επανασχεδιάζοντας τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με την τεχνολογία. Στον τομέα της εκπαίδευσης, η AI έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την εκπαιδευτική εμπειρία και να παρέχει πιο αποτελεσματική και αποδοτική εκπαίδευση.

Δημόσιες Διαλέξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Δημόσιες Διαλέξεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη
5:30 μ.μ. στις 15, 22 και 29 Μαρτίου, 2023
Σεβέρειος Βιβλιοθήκη, Παγκύπριον Γυμνάσιον

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Αποφοίτων Παγκυπρίου Γυμνασίου και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης AI4EU

Tελική εκδήλωση για το έργο Erasmusplus RE-EDUCO, στην Κύπρο!  

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση της τελικής εκδήλωσης για το έργο μας Erasmus+  RE-EDUCO, στην Κύπρο!  

Η ALL DIGITAL εγκαινιάζει την καμπάνια ALL DIGITAL Weeks 2023: Ενισχύστε τις ψηφιακές σας δεξιότητες!

Για 14η συνεχή χρονιά, το 2023, η ALL DIGITAL, η ευρωπαϊκή ένωση που εκπροσωπεί δίκτυα κέντρων ψηφιακών ικανοτήτων και ενδιαφερόμενους φορείς, θα πραγματοποιήσει τις ψηφιακές εβδομάδες ALL DIGITAL Weeks, την ετήσια εκστρατεία ψηφιακής ένταξης και ενδυνάμωσης που περιλαμβάνει κέντρα, βιβλιοθήκες, κοινοτικά κέντρα, σχολεία και άλλους χώρους σε όλη την Ευρώπη.

Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

To IET Cyprus Local Network διοργανώνει την ακόλουθη παρουσίαση:

"Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία: Παρόν και Μέλλον"
Τετάρτη, 08/03/2023  6:00μ.μ.

Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα, Λευκωσία, Αίθουσα Μακεδονία

2o ΦΕΣΤΙΒΑΛ E2STEAM

Σχεδίασε τα Δικά σου «Ηλεκτρονικά» Μάτια με Arduino

Σάββατο, 29 Απριλίου  2023
10:00 - 13:00
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Standards Supporting Conformity Assessment in Cyber Security and Data Protection

Ενημερωτική Ημερίδα
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο εθνικός φορέας τυποποίησης, συνδιοργανώνει μαζί με την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας – ΑΨΑ, αρμόδια Αρχή για τη βελτίωση και διατήρηση υψηλών επιπέδων κυβερνοασφάλειας στην Κύπρο, ενημερωτική ημερίδα ανοιχτής συμμετοχής, την  Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023, και ώρα 09:00 – 13:30 στο Lemon Park στη Λευκωσία,  με θέμα:
‘‘Standards Supporting Conformity Assessment in Cyber Security and Data Protection’’

CASSINI HACKATHON 2023

CASSINI Hackathon, Cyprus 2023 - Το διάστημα στην υπηρεσία της άμυνας και της ασφάλειας

To CCS στηρίζει το 5ο CASSINI Hackathon που διοργανώνει ο οργανισμός C.I.P Citizens In Power στην Κύπρο και τελείται υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης Διαστήματος (CSEO).

Ημερομηνία έναρξης Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 και ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση (ΚΕΕΑΕΔ), Δήμος Λευκωσίας.

Joint Advanced Student School

Πρόσκληση προς Φοιτητές Όλων των Πανεπιστημίων της Κύπρου για συμμετοχή στο JASS (Joint Advanced Student School)!

Πρόκειται για ΔΩΡΕΑΝ 7ήμερο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα που επικεντρώνεται στις αναδυόμενες τεχνολογίες και στην "project -based ανάπτυξη λογισμικού. 

Θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου μέχρι τις 2 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort, μία φιλοξενία του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και του Leptos Group 

Πληροφορίες & Εγγραφές μέχρι 10 Μαρτίου 2023 στο https://jass.school/  

 

CASA 2023 Conference - Cyprus

Το 36ο Διεθνές Συνέδριο Computer Animation and Social Agents (CASA 2023) θα πραγματοποιηθεί στις 29-31 Μαΐου 2023 στη Λεμεσό της Κύπρου.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το CYENS – Κέντρο Αριστείας.

Τελική Εκδήλωση του έργου RE-EDUCO

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου RE-EDUCO, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής διοργανώνει την τελική εκδήλωση του έργου.

ΜΑΖΙ: Μαθαίνουμε και καταπολεμούμε το Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Το Τμήμα Διοίκησης, της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνεργασία με το Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, διοργανώνει για πέμπτη χρονιά την ημερίδα: «ΜΑΖΙ: Μαθαίνουμε και καταπολεμούμε το ηλεκτρονικό έγκλημα» η οποία απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας 11-16 ετών και στοχεύει στην αντιμετώπιση των κινδύνων των κοινωνικών δικτύων. 

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου και της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού και εμπίπτει στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας Διαδικτύου 2023. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Kεντρικό Kτήριο του Πανεπιστημίου στις 11 Φεβρουαρίου μεταξύ 09:00 – 14:00. 

Πληροφορίες: https://www.unic.ac.cy/event/fightingcybercrime23/  

Αποτελέσματα του έργου Erasmus Plus Migracode

Το ευρωπαϊκό έργο Migracode είναι μια διετής συνεργασία μεταξύ οργανισμών της κοινωνίας των πολιτών στη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ισπανία. Ο κύριος στόχος της συνεργασίας ήταν η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών για την επιτάχυνση της ένταξης των μεταναστών και άλλων ευάλωτων ομάδων στην αγορά εργασίας, μέσω της υποστήριξής τους στην απόκτηση και ανάπτυξη βασικών ψηφιακών δεξιοτήτων.

Αγγελία CCS/ICDL: Γραμματέας

Το ECDL / ICDL αναζητά άτομο δραστήριο με ευχάριστη προσωπικότητα, για την κενή θέση Γραμματέως.

SCYENCE FAIR 2023

tomorrow’s scientists - our future 
Tο CCS στηρίζει τo πρωτοποριακό Φεστιβάλ Επιστήμης “sCYence Fair” 2023 που επιστρέφει, για 4η συνεχή χρονιά, με διοργανωτές το Ινστιτούτο Κύπρου και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (Μονάδα Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη).

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023 | 09:00-18:30

Αθαλάσσα Campus, Ινστιτούτο Κύπρου

Graphic Stories 2023

Το CCS στηρίζει το 9ο Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας, Graphic Stories, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Μαρτίου, στη Λευκωσία, με θέμα Η Δύναμη των Νέων - The Power of Youth.

Έκθεση Εκπαίδευση και Καριέρα

Το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ), ανακοινώνουν τη διοργάνωση της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης Κύπρου – Εκπαίδευση και Καριέρα 2023. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, από τις 3 μέχρι τις 5 Μαρτίου 2023.

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας έργο ErasmusPlus KA2 CYBARVERSE

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας έργο #ErasmusPlus #KA2 #CybARverse

Το έργο υποστηρίζει την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών πληροφορικής και εκπαιδευτών, μέσω της χρήσης εμβυθιστικών τεχνολογιών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

CCS Vasilopita Party 2023

Το CCS New Year's Event θα γίνει την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023, η ώρα 8:00 μ.μ στο Aperitivo Jetset Lounge

ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ 2023

Το CCS συμμετέχει στην εκδήλωση ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ 2023 που διοργανώνει το ΥΠΑΝ, το Σάββατο και Κυριακή 7 και 8 Ιανουαρίου 2023

Cyprus Olympiad in Informatics 22-23

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society - CCS) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας διοργανώνει την Παγκύπρια Ολυμπιάδα Πληροφορικής 22-23, για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης.

4th InfoCom Security CYPRUS

To CCS στηρίζει το 4ο InfoCom Security CYPRUS που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου με φυσική συμμετοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κρατική Έκθεση Κύπρου στη Λευκωσία στα πλαίσια ενός τεχνολογικού event που οργανώνει η Smart Press και Smart Com στη ΚΥΠΡΟ.

HackAdTech Hackathon

Η AdTech Holding, η διεθνής εταιρία με έδρα την Κύπρο, με επίκεντρο τη δημιουργία οικοσυστημάτων startup και καινοτομιών για έργα AdTech και MarTech, ενημερώνει ότι φιλοξενεί το πρώτο Open HackAdTech Hackathon, στη Λεμεσό.
Στις 26-27 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το HackAdTech 2022 – ένα Open AdTech Hackathon με το μεγαλύτερο prize pool στην Κύπρο. Αυτός ο διαγωνισμός περιλαμβάνει διαφορετικές προκλήσεις που κυμαίνονται από την κοινωνική έως την ψηφιακή διαφήμιση, τις εφαρμογές για κινητά και τα αναλυτικά στοιχεία. Όλα αυτά πρέπει να επιλυθούν εντός των 2 ημερών.

Έναρξη του έργου Code4Rural

Το Code4Rural είναι ένα έργο που χρηματοδοτείται από το Active Citizens Fund, το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων σε αγροτικές περιοχές τόσο στην ελληνοκυπριακή (Ε/Κ) όσο και στην τουρκοκυπριακή (Τ/Κ) κοινότητα.

The Role of International Standards in Artificial Intelligence

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα ανοιχτής συμμετοχής, την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, 2022, στις 08:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, με θέμα: «The Role of International Standards in Artificial Intelligence».

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες