Graphic Stories Vol09  |  THE POWER OF YOUTH
Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας
17-19 Μαρτίου 2023, Λευκωσία
Δια ζώσης &
Live Streaming
www.graphicstories.org

 

Η Οπτική Επικοινωνία μας αφορά όλους!

Το CCS στηρίζει το 9ο Διεθνές Συνέδριο Οπτικής Επικοινωνίας, Graphic Stories, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-19 Μαρτίου, στη Λευκωσία, με θέμα Η Δύναμη των Νέων - The Power of Youth.

Το φετινό Graphic Stories έρχεται φρέσκο και ανανεωμένο, αφού κρύβει μέσα του τη Δύναμη των Νέων και φέρνει μαζί του νέες δράσεις! Το νέο πρόγραμμα είναι ανατρεπτικό αφού οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Μαρτίου, ενώ τα εργαστήρια προηγούνται το διήμερο Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Μαρτίου, 2023.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα του τριημέρου φιλοξενεί δώδεκα [12] διακεκριμένους σχεδιαστές από Γερμανία, Αγγλία, Ελλάδα & Κύπρο. Περιλαμβάνει εννέα [9] διαλέξεις, έξι [6] δημιουργικά εργαστήρια, μια [1] προβολή ταινίας animation, μια [1] διεθνή έκθεση αφίσας με συμμετοχή σχεδιαστών από την Κύπρο και το εξωτερικό και ένα [1] διαδραστικό installation για το κοινό το οποίο πλαισιώνεται από ομάδες νέων με χορό και μουσική.

 

Graphic Stories - Στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, από την EFA

Το Graphic Stories έχει επιλεγεί στα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης από την Ευρωπαϊκή Ένωση Φεστιβάλ, European Festivals Association [EFA] και του απονεμήθηκε η τιμητική σφραγίδα ποιότητας της Ευρώπης EFFE Label για τη χρονική περίοδο 2022-2023. Tο Συνέδριο βραβεύτηκε επίσης για την καινοτομία και την εφευρετικότητα, με το ειδικό σήμα Badge of Invention, ενώ απέσπασε και την ειδική διάκριση Remarkable Arts Festival για το 2021, γεγονός που το κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που αφορούν τις τέχνες και τον πολιτισμό.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Το Graphic Stories είναι το μοναδικό καθιερωμένο, ανεξάρτητο, ετήσιο, θεσμικό συνέδριο του τομέα της οπτικής επικοινωνίας και των εικαστικών τεχνών και απευθύνεται σε όλους τους δημιουργικούς του κλάδου της οπτικής επικοινωνίας, των εφαρμοσμένων και εικαστικών τεχνών. Αφορά τους επαγγελματίες, φοιτητές ή μαθητές, γραφίστες, web designersUX/UI designers, εικονογράφους, φωτογράφους, animators, 2D/3D designers, τυπογράφους, δημιουργικά γραφεία, διαφημιστές, marketers, στους συνεργάτες αυτών καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το επάγγελμα του σχεδιαστή οπτικής επικοινωνίας. Το Graphic Stories είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των δημιουργικών και του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου. 

 

Σημαντικές διευκρινίσεις

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει live streaming για online παρακολούθηση των διαλέξεων. Διευκρινίζεται ότι όλα τα εργαστήρια μας πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο δια ζώσης.

Εισιτήρια διαθέσιμα σε τιμές Early bird μέχρι 19/02: GSC09 | Tickets

Το Graphic Stories θέτει ως στόχο την καλλιέργεια εικαστικής παιδείας και την ανάπτυξη κριτικής αντίληψης γύρω από τις σύγχρονες γραφικές τέχνες και τα θέματα που τις απασχολούν, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και διεθνώς. Η διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και εργαστηρίων έχει ως στόχο την κατάδειξη και την προώθηση της αξίας της οπτικής επικοινωνίας στο ευρύ κοινό, τη δημιουργία κουλτούρας και αξιών καθώς και τη διασύνδεσή της με τα τεκταινόμενα στο κοινωνικό πεδίο.

Για όσους αναρωτιέστε ακόμη γιατί να παρακολουθήσετε το Graphic Stories δείτε το αναδρομικό βίντεο του 8ου Συνεδρίου μας στο link: TOLERANCE : )

Σας περιμένουμε στην πιο δημιουργική γιορτή της Κύπρου!

Περισσότερες πληροφορίες: www.graphicstories.org
Εισιτήρια: http://bitly.ws/yBm2

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες