Εργαστήριο Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας στο Διαδίκτυο, 16-18 Ιουλίου 2024 στη Λάρνακα για Νέες και Νέους μεταξύ 18-30 ετών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες.

Σας ενδιαφέρει η ασφάλεια σε θέματα τεχνολογίας αλλά δεν είστε ειδικοί;

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής ως συντονιστής του προγράμματος Erasmus+ Digital Futures διοργανώνει ένα τριήμερο εργαστήριοστη Λάρνακα, από τις 16 έως τις 18 Ιουλίου 2024! Αναζητούμε 8 νέες και νέους μεταξύ 18-30 ετών χωρίς υπόβαθρο στην πληροφορική για να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ και να εξερευνήσουμε μαζί την σημαντικότητα της ασφάλειας στο ψηφιακό κόσμο.

Δεν απαιτούνται τεχνολογικές γνώσεις! Αυτό το εργαστήριο απευθύνεται σε όλα τα άτομα, ανεξάρτητα από τον τομέα εξειδίκευσης τους. Ψάχνουμε άτομα που να ενδιαφέρονται να μάθουν για την κυβερνοασφάλεια, την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τον αντίκτυπο της τεχνολογίας στην κοινωνία. Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν και άτομα από την Ελλάδα, τη Λιθουανία και τη Ρουμανία.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

  • Διαδραστικά εργαστήρια για τον εκφοβισμό στο διαδίκτυο (cyberbullying), την απάτη στο διαδίκτυο και την υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας στο metaverse.
  • Γνωρίστε τους ειδικούς! Ακούστε κορυφαίους επαγγελματίες στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.
  • Μην ανησυχείτε για τα έξοδα! Η συμμετοχή και τα γεύματα είναι εντελώς δωρεάν!

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο [email protected] (το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που δεν ασχολούνται με την πληροφορική). Απαιτείται καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς το εργαστήριο θα είναι στα αγγλικά.

Μάθετε, δικτυωθείτε και διασκεδάστε!

Πρόγραμμα:

  • Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024, Λάρνακα (09:00-17:00)
  • Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024, Λευκωσία (09:00-16:00 με μεταφορά από Λάρνακα)
  • Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, Λάρνακα (09:30-13:30)

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες