Ευχόμαστε καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία στους μαθητές και νέους που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Πληροφορικής - ΙΟΙ 2020 που θα γίνει στις 13-19 Σεπτεμβρίου 2020 συμμετέχουν οι ακόλουθοι:

  • Κώστας Τζιαπούρας - Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακα
  • Χρίστος Φαλάς - Αγγλική Σχολή Λευκωσία
  • Δημήτρης Χρυσοστόμου - Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακα
  • Χαράλαμπος Γεωργίου - στρατιώτης

Κατα τη διάρκεια των διαγωνισμών, οι Κύπριοι συμμετέχοντες θα βρίσκονται στο Λύκειο Παλλουριώτισσας στη Λευκωσία και θα επιτηρούνται τόσο με φυσική παρουσία όσο και μέσω κάμερας από τους διοργανωτές. Οι πιο πάνω νέοι είναι οι νικητές την Παγκύπριας Ολυμπιάδας Πληροφορικής για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης που διοργανώνει το CCS σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, υπό την αιγίδα του Ψηφιακού Πρωταθλητή Κύπρου, με στρατηγικό συνεργάτη τη Cyta, και τη στήριξη της XM ως technology partner. Σημειώνεται ότι την προετοιμασία των μαθητών που συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς αναλαμβάνουν εθελοντές, μέντορες, εκπαιδευτές και καθηγητές που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Καλή επιτυχία σε όλους! Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι κυπριακές μας αποστολές επιστρέφουν με μετάλλια και βραβεία!

Θα σας κρατάμε ενήμερους! 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες