Το διαδικτυακό φεστιβάλ Women in Tech World Series θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 11 Ιουνίου 2021, επιστρέφει και φέτος για να συνδέσει ένα πραγματικά παγκόσμιο κοινό 10.000 επαγγελματιών τεχνολογίας. Το  φεστιβάλ προσφέρει μια καθηλωτική, εκπαιδευτική εμπειρία για  γυναίκες για πρόσβαση σε αποδεδειγμένες στρατηγικές και εργαλεία που τις υποστηρίζουν στην αποστολή τους για την επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας τους. Μάθετε περισσότερα στο: https://onlinefestival.women-in-technology.com/

Εμπνευστείτε
Ακούστε από γυναίκες στην τεχνολογία, καθώς προσφέρουν διορατικές πληροφορίες μέσω master class, εξειδικευμένων εργαστηρίων και διαδικτυακών σεμιναρίων που θα καθορίσουν την καριέρα σας.

Συνδεθείτε με την κοινότητα
Προσδιορίστε πρότυπα, συνδεθείτε με μέντορες και συμμετάσχετε σε παγκόσμιες συζητήσεις. Έχουμε επιμεληθεί μια πληθώρα προσεγγίσεων δικτύωσης για όλες τις ανάγκες σας.

Επίτευξη στόχων σταδιοδρομίας
Συμμετέχετε σε πάνω από 200 συνεδρίες που έχουν επιμεληθεί για να βελτιώσουν τις μαλακές και τεχνικές δεξιότητές σας, ενώ συμμετέχετε σε μια ολιστική ηγεσία σκέψης για να ανακαλύψετε τα νέα μονοπάτια στην τεχνολογία.

Προωθηση της ένταξης
Καθώς ξαναχτίζουμε το νέο μας φυσιολογικό με προσεκτική σκέψη, ανακαλύπτουμε και μαθαίνουμε πώς να διαδραματίζουμε αναπόσπαστο ρόλο στην επανατοποθέτηση και αναδιάρθρωση μιας βιομηχανίας χωρίς αποκλεισμούς.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες