To CCS στηρίζει το φεστιβάλ Virtual sCYence Fair  που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο  Κύπρου στις 19-20 Απριλίου 2021 και αφορά μαθητές 9-18 ετών.

VIRTUAL SCYENCE FAIR 2021 - tomorrow’s scientists - our future

Σε συναρπάζει ο κόσμος της επιστήμης και είσαι μεταξύ 9 και 18 ετών; Τότε φτιάξε τη δική σου ομάδα και παρουσίασε διαδικτυακά στο κοινό εντυπωσιακά πειράματα και επιστημονικές μελέτες!

Κάνε τώρα αίτηση συμμετοχής στο καινοτόμο virtual “sCYence Fair” 2021! Ανοιχτό για συμμετοχή μαθητών 9-18 ετών • Υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κυπριακής Δημοκρατίας, του Επικεφαλής Επιστήμονα για Έρευνα και Καινοτομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και του Δήμου Αγλαντζιάς.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 - Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

 Δευτέρα 19 Απριλίου & Τρίτη 20 Απριλίου

Τηλ: 22208702, Φαξ: 22208625

Email: [email protected], Web: https://scyence.cyi.ac.cy/

--------------------------------------

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(1) Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Φεστιβάλ Επιστήμης 2021:

Κατεβάστε και συμπληρώστε την Δήλωση Συμμετοχής. Στη φόρμα αυτή περιλαμβάνεται βεβαίωση που πρέπει να συμπληρωθεί με τις απαραίτητες υπογραφές και σφραγίδες από τον Διευθυντή του Σχολείου και τον υπεύθυνο καθηγητή.

Αποστείλατε την συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή μέσω φαξ στο 22208625. Υποβολή μέχρι τις 6 Απριλίου 2021.

(2) Βίντεο με παρουσίαση της δραστηριότητας

Το βίντεο πρέπει να έχει μέγιστη διάρκεια 10 λεπτά και να είναι σε μορφή mp4. Για περισσότερες οδηγίες για την δημιουργία του βίντεο παρακαλώ επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 22208702.

To βίντεο πρέπει να περιλαμβάνει παρουσίαση της δραστηριότητας με φωνητική περιγραφή από ένα ή περισσότερα μέλη της ομάδας. Η ακριβής μορφή της παρουσίασης εναπόκειται στην δημιουργικότητα της ομάδας, και μπορεί να ποικίλλει από μια απλή παρουσίαση από ένα άτομο που να επεξηγεί την δραστηριότητα μέσω διαφανειών στο Powerpoint, μέχρι και την δημιουργία οπτικογραφημενου βίντεο της ομάδας όπου ομαδικά ή εναλλάξ περιγράφουν την δραστηριότητα με σχετικά πλάνα από την δραστηριότητα.

(3) Άλλο Υλικό

Λογότυπο του σχολείου (για χρήση σε διαφημιστικό υλικό)

(Προαιρετικό) Εικόνες/φωτογραφίες της δραστηριότητας (για χρήση σε διαφημιστικό υλικό)

 

Τελευταία Μέρα Υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής & Βίντεο/Άλλο Υλικό: 6 Απριλίου 2021

 

Οι συμμετοχές Γυμνασίων και Λυκείων θα τεθούν στην κρίση των ίδιων των μαθητών, οι οποίοι με τη ψήφο τους στα Social Μedia (50 % της ολικής  βαθμολογίας) και από κριτική επιτροπή του ΙΚυ (50% της ολικής βαθμολογίας), για να αναδειχθούν οι 3 καλύτερες συμμετοχές από κάθε κατηγορία. Η κριτική επιτροπή του ΙΚυ θα επιλέξει τις 3 καλύτερες συμμετοχές από τα Δημοτικά Σχολεία.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών θα ανακοινωθούν στο μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 19-20 Απριλίου 2021 και θα μεταδοθεί ζωντανά με live steaming στο YouTube και στο Facebook, μέσω της σελίδας του Ινστιτούτου Κύπρου και του sCYence Fair. Σημειώνεται ότι λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, τόσο η παρουσίαση των συμμετοχών, όσο και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, με τις τρεις πιο αξιόλογες και ευφάνταστες προτάσεις να επιβραβεύονται.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες