Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) ανέλαβε να διοργανώσει, υπό την αιγίδα του Υπουργείου παιδείας και Πολιτισμού, τη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής στην Κύπρο, όπως πραγματοποίησε επιτυχώς το 1996 και το 2006. Η Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2016 θα διοργανωθεί στις 27 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου 2016, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία και αναμένεται να συμμετάσχουν 10 χώρες.

Σημειώνεται ότι όλα τα έξοδα διοργάνωσης (επιστημονικό και διαγωνιστικό μέρος) και φιλοξενίας (διαμονή, διατροφή, διακίνηση) είναι ευθύνη των διοργανωτών.

Με αυτή την ανακοίνωση, σας καλούμε να γίνετε χορηγός της Βαλκανικής Ολυμπιάδας 2016 και να συμβάλετε θετικά στην επιτυχία της διοργάνωσης. Η διοργάνωση αποτελεί σημαντικό γεγονός για την προβολή της χώρας μας, καθώς και ένα θεσμό που έχει στόχο να ενδυναμώσει τους τομείς της παιδείας και της τεχνολογίας και γενικά να ενθαρρύνει τη νεολαία μας.

Δείτε εδώ:  BOI 2016 SPONSORSHIP PACKAGES.pdf τα πακέτα χορηγιών και επικοινωνήστε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε να γίνετε χορηγός ή να στηρίξετε το σκοπό μας με οποιοδήποτε τρόπο.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Λειτουργό Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Χριστίνα Παπαμιλτιάδου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2016,  στο 22460680 και [email protected]
 

Οργανωτική Επιτροπή

Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής 2016

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες