Το Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο DOREA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2012 και έχει την έδρα του τη Λεμεσό. Ο οργανισμός αναπτύσσει διάφορες δραστηριότητες για νέους και αναζητά συμμετέχοντες από την Κύπρο να λάβουν μέρος σε αυτές. Αυτή την περίοδο διεξάγει μια έρευνα με τίτλο «Αναγνωρίζοντας τις επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος» στο πλαίσιο του έργου Erasmus + KA2 με τίτλο “CyberPhish - SAFEGUARDING AGAINST PHISHING IN THE AGE OF 4 INDUSTRIAL REVOLUTION” που συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
Ως μέρος του έργου Erasmus + KA2 «CyberPhish», έχει ετοιμαστεί ένα διαδικτυακό ανώνυμο ερωτηματολόγιο σχετικά με το Phishing. Τώρα το μόνο που λείπει είναι οι απαντήσεις σας! Με βάση τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν, οι εταίροι του έργου CyberPhish θα προετοιμάσουν ένα δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο. Το DOREA θα οργανώσει επίσης εκπαιδευτικ΄ξ συνάντηση, η οποία θα είναι δωρεάν για άτομα που έχουν συμπληρώσει την έρευνα.

Η έρευνα μπορεί να βρεθεί εδώ.

* Το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) είναι η δόλια πρακτική αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ισχυρίζονται ότι προέρχονται από αξιόπιστες εταιρείες προκειμένου να παρακινήσουν τα άτομα να αποκαλύψουν προσωπικά στοιχεία, όπως κωδικούς πρόσβασης και αριθμούς πιστωτικών καρτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες