ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ sCYence Fair 2024!

To πρωτοποριακό Φεστιβάλ Επιστήμης του Ινστιτούτου Κύπρου “sCYence Fair” 2024 επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά, την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου στην Αγλαντζιά, για να δείξει σε μικρούς και μεγάλους ότι η επιστήμη δεν είναι μόνο γνώση, αλλά και ψυχαγωγία.

Κάθε άνοιξη, ομάδες μαθητών από δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια καλούνται να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες και τις δικές τους επιστημονικές έρευνες, με τις πιο αξιόλογες προσπάθειες και ευφάνταστες προτάσεις να επιβραβεύονται. Με πρωταγωνιστές τα παιδιά που θα μας ταξιδέψουν – για μια ακόμη φορά – στο μαγικό κόσμο της επιστήμης, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα επιτεύγματα των μικρών ερευνητών.

Το “sCYence Fair” 2024 είναι ανοικτό σε όλες τις σχολικές ομάδες σε μαθητές από 9 έως 18 χρόνων, χωρίς οποιαδήποτε χρηματική επιβάρυνση. Μάλιστα, το ίδιο σχολείο μπορεί να συμμετάσχει, με περισσότερες από μια, επιστημονικές ομάδες. Ενδιαφερόμενα σχολεία μπορούν να συμμετέχουν συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση και αποστολή της το αργότερο μέχρι τις 29 Μαρτίου 2024, με ηλεκτρονικό μήνυμα ή με φαξ. Το Φεστιβάλ Επιστήμης 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

ΔΩΡΕΑΝ & ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ 

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίστε νέα ταλέντα, τους επιστήμονες του μέλλοντος, να αποκτήσετε καινούριες γνώσεις και να απολαύσετε τη ζωντάνια ενός ακόμη συναρπαστικού Φεστιβάλ Επιστήμης! Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ: 22208702, Φαξ: 22208625

Email: [email protected]

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες