Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο γραμματέας του Συνδέσμου μας Δρ. Πανίκος Μασούρας θα μιλήσει στην Διαδικτυακή Εκδήλωση Παρουσίασης  Αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Έργου RoboVET 

Πληροφορίες:

Εν όψει της επικείμενης ολοκλήρωσης του έργου, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου σε συνεργασία με το  Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και την RTD Talos Ltd οργανώνουν διαδικτυακή  συνάντηση με σκοπό την παρουσίαση των αποτελεσμάτων που έχουν παραχθεί από όλους τους εταίρους  κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου, τη Δευτέρα 25.01.2021 από τις 09.00 έως 10.30.  

10 εταίροι από 3 ευρωπαϊκές χώρες (Πορτογαλία, Ισπανία και Κύπρο), έχουν αναλάβει την υλοποίηση του  ευρωπαϊκού έργου με τίτλο: "RoboVET: Ορισμός και εφαρμογή ενός προγράμματος ΕΕΚ για τεχνικούς  ρομποτικής". Το έργο αυτό ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την 31η Ιανουαρίου 2021.  Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία μιας νέας βαθμίδας ΕΕΚ που θα προωθήσει με μεγάλη δυναμική την  εργοδότηση και θα προωθήσει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας παρέχοντας εξειδικευμένους τεχνικούς  ρομποτικής στην αγορά εργασίας. 

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε ακολουθείστε τον σύνδεσμο μέχρι και την Παρασκευή  22.01.2021 στις 18.00 μ.μ.

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε email επιβεβαίωσης και το σύνδεσμο για την σύνδεσή σας. Η συμμετοχή  στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και οι συμμετέχοντες/ουσες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. 

Επισυναπτόμενο θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.  

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Αλίκη Βαρέλλα, στο email [email protected] 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες