Research & Development Perspectives in the Field of Engineering

Η Σχολή Θετικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, επί της ευκαιρία της ανάδειξής της ως Διεθνούς Έδρας Ερευνητικών Δραστηριοτήτων (Research Headquarters) για όλα τα Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Περιοχής των Laureate International Universities, διοργανώνει διεθνή ημερίδα την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 με τίτλο “Research & Development Perspectives in the Field of Engineering”.

Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με την πραγματοποίηση Στρογγυλής Τράπεζας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, στην οποία θα συμμετέχουν κορυφαίοι ερευνητές και επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα βιομηχανικών εφαρμογών της επιστήμης του Μηχανικού. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θα εξεταστούν όλες οι διαστάσεις της εφαρμοσμένης βιομηχανικής έρευνας τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘Ημέρες Μηχανικής 2015’ που διοργανώνονται από το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου, καθώς και στα πλαίσια των εθνικών εορτασμών για τα 150 χρόνια της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών που συντονίζονται από το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υπουργείου Συγκοινωνιών και Έργων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Μαρία Χριστοδούλου, 22713047 ή [email protected]

Event Invitation.pdf

Event Description.pdf

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες