Η εκδήλωση Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών που διοργάνωσε το Uclan Cyprus για το έργο RECOMMIT - woRksitE COMMUNIcaTion, αποδείχθηκε μια εξαιρετική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 10 Ιανουαρίου 2024, συγκέντρωσε εκπαιδευτές, εμπειρογνώμονες και ενθουσιώδεις συμμετέχοντες.

Ημέρα 1: 9 Ιανουαρίου 2024 Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα και μια εισαγωγή στο αναλυτικό πρόγραμμα και τη θεωρία του προγράμματος από τη Δρ Βασιλική Χριστοδούλου από το UCLan Cyprus. Παρουσιάστηκαν τα πολύ ενδιαφέροντα μαθήματα που κάλυπταν τις ανθρώπινες αξίες και την προσωπική πληροφόρηση, θέτοντας τα θεμέλια για μια καινοτόμο μαθησιακή εμπειρία. Ο Δρ Λούης Νησιώτης διερεύνησε καινούριες προσεγγίσεις στη μάθηση μέσω της εκπαίδευσης στην Εικονική Πραγματικότητα (VR), προσθέτοντας μια δυναμική και διαδραστική διάσταση στην εκπαίδευση. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στο εργαλείο VR, να περιηγηθούν στο εικονικό περιβάλλον που σχετίζεται με το σπονδυλωτό πρόγραμμα σπουδών του έργου υπό την καθοδήγηση του Δρ Νησιώτη.

Ημέρα 2: 10 Ιανουαρίου 2024 Η Dr. Carmen Hortensia Bora, από το Πανεπιστήμιο της Oradea, μοιράστηκε πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τις αποτελεσματικές δεξιότητες ακρόασης, τα διαπροσωπικά όρια και την υποβολή αιτημάτων. Ο Dr. Gabriel Roseanu, από το Πανεπιστήμιο της Oradea, έκανε μια βαθιά ανάλυση στις περιπλοκές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη κατανόηση αυτής της κρίσιμης δεξιότητας. Η Δρ Μαρία Πετρίδου, Λέκτορας Κλινικής Ψυχολογίας στη Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας της Κύπρου, διερεύνησε τις προκοινωνικές αντιδράσεις και την Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση και όλα τα περιεχόμενά της αντανακλούν τις απόψεις μόνο του συγγραφέα και η Επιτροπή δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν. επίλυση συγκρούσεων, εξετάζοντας κρίσιμες πτυχές της επικοινωνίας στον χώρο εργασίας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της Δρ Μαρία Σίκκη, Κλινικής Ψυχολόγου στη Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας της Κύπρου, η οποία παρουσίασε τις Αξίες του Πολίτη, εξασφαλίζοντας μια ολιστική και ουσιαστική μαθησιακή εμπειρία.

Η επιτυχία της εκδήλωσης Train the Trainer μπορεί να αποδοθεί στους αφοσιωμένους συντονιστές, Δρ Βασιλική Χριστοδούλου και Δρ Λούη Νησιώτη. Ιδιαίτερη εκτίμηση αξίζει στη Δρ Όλγα Σολομώντος-Κουντούρη, Καθηγήτρια Αναπτυξιακής Ψυχολογίας, για την πολύτιμη υποστήριξή της στην εκτέλεση της εκδήλωσης. Η δέσμευσή τους, σε συνδυασμό με την ενεργό συμμετοχή των συμμετεχόντων, δημιούργησαν ένα περιβάλλον που ευνοεί τη μάθηση και την ανάπτυξη. Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

 

Σχετικά με το έργο RECOMMIT: Το έργο RECOMMIT είναι ένα 24μηνο έργο Erasmus+ (2022-1-CY01-KA220 ADU-000088959), το οποίο υποστηρίζει την επαγγελματική ευημερία των κρατουμένων πριν από την αποφυλάκιση και τους προετοιμάζει για την επανένταξη στην κοινότητα με τη χρήση της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας (VR). Το έργο επικεντρώνεται στην επανένταξη των παραβατών στην κοινωνία μέσω της ενίσχυσης των διαπροσωπικών δεξιοτήτων τους στον εργασιακό χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο RECOMMIT, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://recommit-project.eu/ ή ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Recommit- worksite communication project (https://www.facebook.com/recommiteu).

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες