Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) σας προσκλαλεί τη διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΤΚ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ».

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 15/4/2021 στις 16:30 μέσω της εφαρμογής Webex.

--

Σημαντικές πληροφορίες:

·Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση παρακαλούμε όπως επιλέξετε τον ακόλουθο σύνδεσμο 5 λεπτά πριν την ώρα της εκδήλωσης: https://cbctraining.webex.com/cbctraining/k2/j.php?MTID=t1806f6995fe8cdc5d09320b6dcabbe06

·Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω κινητού τηλεφώνου (smartphone) ή tablet πιθανό να χρειαστεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή «Webex meet».

·Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη σας. Πιθανό να χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο (add-on) στον περιηγητή σας (browser).

·Αν σας ζητηθεί να επιλέξετε την πηγή για τον ήχο (audio source) επιλέξτε «Use Computer for audio» αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή «Use Internet for audio» αν θα συνδεθείτε μέσω smartphone ή tablet.

·Πριν από την είσοδό σας στην εκδήλωση παρακαλούμε όπως καταχωρήσετε το ονοματεπώνυμο σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου.

·Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρακαλούμε επικοινωνήστε με τo τηλέφωνο 22714280 ή 22714299

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες