Η ιστοσελίδα της MySeminars έγινε τα τελευταία χρόνια συνώνυμο της Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κύπρου. 15000 μοναδικοί επισκέπτες ψάχνουν για τα σεμινάριά τους κάθε μήνα και πέραν των 4500 εκδηλώσεων ενδιαφέροντος έχουν προκύψει για τους Διοργανωτές σεμιναρίων που συνεργάζονται με τη πλατφόρμα. Μια σύντομη επίσκεψη στη σελίδα είναι αρκετή για να αντιληφθεί κάποιος ότι η αξία του εργαλείου αυτού μετριέται σε εξοικονόμηση χιλιάδων ωρών εργασίας για τους εργαζόμενους αλλά και τις επιχειρήσεις.

Η πληροφορία για τις ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης που μέχρι σήμερα ήταν διάσπαρτη σε ένα ατελείωτο κατάλογο από email, ιστοσελίδες και χιλιάδες post στα κοινωνικά δίκτυα, είναι πλέον φιλικά δομημένη σε μια και μόνο ιστοσελίδα. Πλέον η www.myseminars.com.cy βάζει τις επιχειρήσεις και τον εργαζόμενο σε θέση οδηγού. Ο Εργαζόμενος, ο Επιχειρηματίας και ο HR, δεν περιμένουν πλέον παθητικά να λάβουν τη διαφήμιση και τα email από εκατοντάδες Διοργανωτές Σεμιναρίων και Συνεδρίων. Μπορούν πλέον τη στιγμή που το χρειάζονται, με μερικά κλικ να εντοπίσουν τι προσφέρει η σημαντική αυτή αγορά από άκρο σε άκρο και να επιλέξουν με κριτήρια όπως η ποιότητα, το κόστος, το περιεχόμενο, οι ημερομηνίες και ο τρόπος διεξαγωγής. Η διαδικασία αναζήτησης και ο εντοπισμός των προγραμμάτων είναι μια ευχάριστη εμπειρία με οριστικά και πλήρη αποτελέσματα. 

Στη MySeminars φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή 250 Διοργανωτές Σεμιναρίων, 500 Εκπαιδευτές Επαγγελματικής Κατάρτισης και 300 Χώροι Διεξαγωγής προγραμμάτων.

Πέραν των 1500 σεμιναρίων παρελαύνουν από τη σελίδα της MySeminars κάθε εξάμηνο και ο κατάλογος αυτός εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα προγράμματα, τόσο της παραδοσιακής εκπαίδευσης στη τάξη όσο και με e-Learning προγράμματα από τη Κύπρο, την Ελλάδα, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

 


Καλή πλοήγηση λοιπόν στο κόσμο της Δια-Βίου μάθησης, που από τώρα και στο εξής έχει όνομα και διεύθυνση! www.myseminars.com.cy

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες