Την Τρίτη, 14 Μαΐου 2024, o Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (CCS) διοργάνωσε εκδήλωση δικτύωσης στο γραφικό περιβάλλον του Malindi, στη Λεμεσό, στο πλαίσιο του πυλώνα Future Startup Founders του έργου Femme Forward.

 

Αυτή η συνάντηση σχεδιάστηκε για να γεφυρώσει το διαδικτυακό πρόγραμμα με πραγματικές επαφές, φέρνοντας μαζί πάνω από 40 φιλόδοξες γυναίκες επίδοξες επιχειρηματίες με τις/τους  εκπαιδεύτριες/ες τους και συνεργάτες του προγράμματος.

 

Η εκδήλωση πρόσφερε μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν σχέσεις, να μοιραστούν γνώσεις και να συνεργαστούν μέσα στο δυναμικό οικοσύστημα startup της Κύπρου. Υπογράμμισε τη δέσμευση του προγράμματος για την προώθηση μιας υποστηρικτικής και καινοτόμου κοινότητας όπου οι φιλόδοξες γυναίκες μπορούν να ευημερήσουν.

 

Μιλώντας για την εκδήλωση, η Ελεονώρα μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της: "Ευχαριστώ για τη διοργάνωση της συνάντησης! Ήταν πραγματικά εμπνευσμένη, διορατική και φιλική! Υπερήφανη που είμαι μέρος αυτής της κοινότητας!"

 

Η Μελίντα εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη της: "Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας.  Το πρόγραμμα είναι φανταστικό και ανυπομονώ για περισσότερες εκδηλώσεις δικτύωσης σαν αυτή, που φέρνουν μαζί ανθρώπους με παρόμοια νοοτροπία και προσανατολισμό στους στόχους!"

 

Οι συντονιστές του προγράμματος Νεόφυτος Ξενοφώντος και Πάνις Πιερή,  συμμερίζονται αυτά τα συναισθήματα, επισημαίνοντας την αφοσίωση και το πάθος που δείχνουν όλες οι συμμετέχουσες:

 

"Είμαστε ενθουσιασμένοι να βλέπουμε την αφοσίωση και το πάθος όλων των εμπλεκομένων στο πρόγραμμα. Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους και αισιόδοξους για το μέλλον!"

 

Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετείχαν. Ας συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και να θυμόμαστε, ο ουρανός είναι το όριο!

 

Ιστοσελίδα Προγράμματος

Facebook Φωτορεπορτάζ (tag yourself)

Υψηλή ποιότητα φωτογραφίες (download)

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες