Από τις 14 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2023, το έργο InClass πραγματοποίησε τo Τελικό Διεθνές Συνέδριο και την τελική συνάντηση του Έργου που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη, Ιταλία.

Η τελετή απονομής βραβείων στους μαθητές από την Ιταλία πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου στο San Giacomo degli Spagnoli, όπου οι συμμετέχοντες μαθητές έλαβαν πιστοποιητικά για την ενεργό συμμετοχή τους στο Έργο στα σχολεία τους. Κατά τη διάρκεια της πρωινής συνεδρίασης, η Kerstin Fischer και ο Davide Marocco παρείχαν μια περιεκτική επισκόπηση των επιτευγμάτων του έργου.

Το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε μια υβριδική διεθνής διάσκεψη στο σχολείο "IC d'Aosta Scura", όπου οι εκπαιδευτικοί και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν από το συνασπισμό σχετικά με τα αποτελέσματα του έργου. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συνδεθούν απομακρυσμένα με τους Τηλεπροσώπους στη Λετονία για να επισκεφθούν μια τέχνη γκαλερί, στη Ρουμανία για να επισκεφθούν ένα μουσείο και στην Ιταλία για να συμμετάσχουν εικονικά στη συνάντηση.

Στις 15 Δεκεμβρίου, οι εταίροι του έργου είχαν την τελική του συνάντηση στο Πανεπιστήμιο Federico II της Νάπολης για να συζητήσουν και να ολοκληρώσουν ενδεχόμενα εκκρεμή ζητήματα για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες