15η Ημερίδα Πληροφορικής για μαθητές/μαθήτριες Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών και Επαγγελματικών Σχολών Εκπαίδευσης και Κατάρτισης

Το CCS στηρίζει την Ημερίδα Πληροφορικής για μαθητές/μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίων και της Α’ τάξης Λυκείων και Τεχνικών Σχολών Μέσης και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ). Δικαίωμα συμμετοχής στην Ημερίδα έχουν μαθητές/μαθήτριες, οι οποίοι/ες δεν συμμετείχαν προηγουμένως σε παρόμοια Ημερίδα.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο αμφιθέατρο Β108 στο υπόγειο του Κτηρίου Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη.

Η Ημερίδα αποσκοπεί στο να ενημερώσει, να διαφωτίσει, αλλά κυρίως να ενθαρρύνει τους νέους μας να ανακαλύψουν τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στην Επιστήμη της Πληροφορικής, καθώς και για να πληροφορηθούν για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει η επιστήμη αυτή. Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει συζήτηση σε γενικότερα θέματα / ερωτήματα για την Επιστήμη της Πληροφορικής που απασχολούν τους μαθητές / τριες που θα συμμετάσχουν, καθώς και επιδείξεις τεχνολογικών εφαρμογών σε ερευνητικά εργαστήρια του Τμήματος Πληροφορικής. Αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας επισυνάπτεται στο Παράρτημα Α.

Παρακαλείστε όπως, μέχρι τις 09 Φεβρουαρίου 2023 το αργότερο, συμπληρώσετε τα στοιχεία των προτεινομένων μαθητών/μαθητριών (με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και με ΚΕΦΑΛΑΙΟ γράμμα μόνο στην αρχή της κάθε λέξης) στο αρχείο που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://forms.gle/2QdN6LtpZNkFvkb87

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα ζητήσει επιβεβαίωση της συμμετοχής των μαθητών/μαθητριών 5 – 7 ημέρες πριν από την εκδήλωση.

Αν ο συνολικός αριθμός των δηλώσεων ενδιαφέροντος ξεπεράσει το εκατό πενήντα (150), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης ενδιαφέροντος και λαμβάνοντας υπόψη και την αντιπροσώπευση από όλα τα σχολεία όπου έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για συμμετοχή.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον καθηγητή Γιάννη Δημόπουλο στο τηλέφωνο 22892718 (ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]) ή με την κ. Μελίνα Μενελάου - Χρυσοστόμου στο τηλέφωνο 22892721, ή με τη γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο τηλέφωνο 22892700.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες