Η AdTech Holding, η διεθνής εταιρία με έδρα την Κύπρο, με επίκεντρο τη δημιουργία οικοσυστημάτων startup και καινοτομιών για έργα AdTech και MarTech, ενημερώνει ότι φιλοξενεί το πρώτο Open HackAdTech Hackathon, στη Λεμεσό.
Στις 26-27 Νοεμβρίου πραγματοποιείται το HackAdTech 2022 – ένα Open AdTech Hackathon με το μεγαλύτερο prize pool στην Κύπρο. Αυτός ο διαγωνισμός περιλαμβάνει διαφορετικές προκλήσεις που κυμαίνονται από την κοινωνική έως την ψηφιακή διαφήμιση, τις εφαρμογές για κινητά και τα αναλυτικά στοιχεία. Όλα αυτά πρέπει να επιλυθούν εντός των 2 ημερών.
«Το HackAdTech Hackathon είναι μια πραγματική ευκαιρία για όλους να εκφραστούν – ανεξάρτητα από το αν είστε νέος, επαγγελματίας του κλάδου ή ειδικός, ακόμα και μόλις ξεκινάτε. Είναι μια ευκαιρία να δείξετε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά σας στην επίλυση οποιασδήποτε από τις τέσσερις σύγχρονες προκλήσεις».
Alex Vasekin, Διευθύνων Σύμβουλος της AdTech Holding
Σε ποιον είναι αφιερωμένο το HackAdTech;
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε προγραμματιστή και προγραμματιστή, σχεδιαστή, επιστήμονα δεδομένων ή επίδοξους ειδικούς πληροφορικής και λάτρεις της τεχνολογίας να συμμετάσχουν και να λύσουν οποιαδήποτε από τις τέσσερις προκλήσεις.
Τα μέλη έχουν χρόνο να εγγραφούν έως τις 20 Νοεμβρίου και να σχηματίσουν ομάδες έως πέντε μελών που περιλαμβάνουν προγραμματιστή έως τις 21 Νοεμβρίου 2022. Στη συνέχεια, μεταξύ 26 και 27 Νοεμβρίου θα πρέπει να εφαρμόσουν την ιδέα τους, η οποία θα θεωρηθεί έγκυρη μόνο εάν Το πρωτότυπο είναι λειτουργικό, αποτελεσματικό, έχει επιχειρηματικές δυνατότητες και η παρουσίαση είναι σαφής και διορατική.
Σε ποιες καινοτομίες πρόκειται να δουλέψουμε;
Τα καλύτερα γήπεδα και οι νικητές του μεγάλου βραβείου των 20.000 ευρώ, καθώς και του δεύτερου και του τρίτου βραβείου, θα διαγωνιστούν στις ακόλουθες προκλήσεις:
Λύσεις πληροφορικής για να βελτιώσουν τη ζωή στην Κύπρο και να κάνουν το νησί ακόμα πιο άνετο
Καινοτομίες ψηφιακής διαφήμισης
Εφαρμογές για κινητά για δημιουργία εσόδων μέσω ψηφιακής διαφήμισης
Αλγόριθμος συστάσεων που βασίζεται σε ανάλυση πραγματικής συμπεριφοράς χρήστη
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το First Open HackAdTech Hackathon ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο ή επικοινωνήστε με το [email protected].
Επικοινωνία:

Μαρί Γιας
+35795989881
[email protected]

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες