ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) σε συνεργασία με την ENGINO, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, διοργανώνει  σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων εκπαίδευσης εκπαιδευτών στη ρομποτική με το ρομποτικό όχημα GinoBot. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Τα πρώτα σεμινάρια αφορούν Εκαπιδευτικούς της Μέσης Εκπαίδευσης και  θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας ΖOOM ως εξής:
•    ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ 
Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, 10:00-13:00
Εκπαιδευτής: Γιώργος Κελίρης, Engino

•    ΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ
Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, 10:00-13:00
Εκπαιδευτής: Αναστάσιος Χοβαρδάς, Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΠΑΡΑΛΑΒΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΡΟΜΠΟΤ
Για τους σκοπούς των σεμιναρίων, η Engino θα παραδώσει ένα ρομποτικό πακέτο GinoBot σε κάθε συμμετέχοντα. To ρομπότ θα πρέπει επιστραφεί στην Engino μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή εδώ μέχρι 17 Φεβρουαρίου 2021. Ακολούθως θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας και τον τρόπο αποστολής του ρομποτικού πακέτου. 

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιτότητας.
 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σκοπός
Tα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «GINOBOT-Παιδαγωγικός σχεδιασμός, εφαρμογή και αξιολόγηση στην εκπαιδευτική ρομποτική» (INNOVATE/0719/0098) το οποίο χρηματοδοτείται από το IδΕΚ. 

Συμμετέχοντες 
Τα σεμινάρια απευθύνονται σε καθηγητές και καθηγήτριες όλων των ειδικοτήτων σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, εκπαιδευτές σε ιδιωτικά φροντιστήρια και σε Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης.

Πιστοποιητικά συμμετοχής
Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης των σεμιναρίων σε όλους τους συμμετέχοντες από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Αναλυτικό πρόγραμμα σεμιναρίων
Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων.

Επικοινωνία
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Χριστίνα Παπαμιλτιάδου στο [email protected] και στο 22340542 για περισσότερες πληροφορίες.

Για τα σεμινάρια που  θα πραγματοποιηθούν 28 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου 2021 έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις, παρακαλώ δηλώστε ενδιαφέρον εδώ για τη λίστα αναμονής για τα επόμενα.

 

 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες