FIRST® LEGO® League Cyprus 2024
Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση
________________________________________
Αγαπητοί/ες προπονητές/τριες ρομποτικής

Σας προσκαλούμε στην Διαδικτυακή Ενημερωτική Συνάντηση για το νέο ρομποτικό διαγωνισμό του CCS, FIRST® LEGO® League Cyprus 2024, που θα γίνει σε συνεργασία με την Eduact, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, η ώρα 7:00 μ.μ. 

Παρακαλώ εγγραφείτε εκ των προτέρων στο πιο κάτω σύνδεσμο, για να παραλάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τους κωδικούς της συνάντησης.
 
MEETING REGISTRATION LINK


Η συνάντηση είναι ανοικτή για εκπαιδευτές/τριες ρομποτικής, νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, δασκάλους/ες, καθηγητές/τριες Μέσης Γενικής και Τεχνικής Εκπαίδευσης, σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, εκπαιδευτικά κέντρα, φροντιστήρια κτλ. 


Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες για το διαγωνισμό στην ανακοίνωση εδώ και να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής ομάδων εδώ.

Παρακαλώ σημειώστε ότι τελικά ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 6-7 Απριλίου 2024, και η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής ομάδων είναι 15 Δεκεμβρίου 2023. 

Στη συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τη φιλοσοφία του παγκόσμιου προγράμματος FIRST® LEGO® League, να ενημερωθείτε για τη διαδικασία και τους κανόνες διεξαγωγής, να δείτε το εκπαιδευτικό υλικό που κάθε ομάδα θα παραλαμβάνει με τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. 

Για πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Χριστίνα Παπαμιλτιάδου στο τηλέφωνο 22340542 και στο [email protected].

Με εκτίμηση
από την ομάδα του CCS 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες