Μετά την επιτυχία της περσινής πρώτης διοργάνωσης FLL Cyprus, τo CCS σε συνεργασία με την EDUACT ανακοινώνουν την έναρξη της επόμενης σεζόν FIRST® LEGO® League με θέμα Submerged!
To FIRST® LEGO® League αποτελεί το μεγαλύτερο πρωτάθλημα ρομποτικής παγκοσμίως και δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά 4 - 16 ετών να συμμετάσχουν σε ένα μοναδικό φεστιβάλ μέσω του οποίου μαθαίνουν, αλληλεπιδρούν, συνεργάζονται και διασκεδάζουν! 
Το FIRST® LEGO® League (FLL Cyprus) 2024-25 περιλαμβάνει 3 προγράμματα που απευθύνονται σε 3 ηλικιακές κατηγορίες ως ακολούθως:

     

H φετινή θεματική FIRST DIVE-SUBMERGED ρίχνει στο προσκήνιο τον ρόλο που παίζει το STEM και οι δεξιότητες συνεργασίας στην εξερεύνηση της ζωής στο βυθό των ωκεανών. Οι ομάδες θα προσπαθήσουν να καινοτομήσουν και να συνδράμουν στην προσπάθεια διατήρησης καθαρών ωκεανών! Το μέλλον ανήκει στα παιδιά και τα καλούμε να το εξερευνήσουν!

Με τη συμμετοχής της στο FIRST® LEGO® League Discover, Explore, Challenge η ομάδα παίρνει σετ εξοπλισμού, σχέδια μαθημάτων, εκπαιδευτικά εργαλεία και τη συμμετοχή της στο αντίστοιχο event/διαγωνισμό.

H διοργάνωση FLL Cyprus 2025 θα πραγματοποιηθεί είτε το σαββατοκύριακο 8-9 είτε το σαββατοκύριακο 15-16 Μαρτίου 2025. Η ακριβής ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα επανέλθουμε για διαδικτυακές ενημερωτικές συναντήσεις και σεμινάρια. 

 

Σημαντικά έγγραφα/σύνδεσμοι:

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες