Ο πρώτος EU Space CASSINI Hackathon πραγματοποιείται τον Ιούνιο και το CyRIC είναι πολύ περήφανο που το διοργανώνει για την Κύπρο, μαζί με το Gravity Ventures Incubator και Eratosthenes Center of Excellence. Το CASSINI είναι η στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε επιχειρήσεις και χάκερς που εργάζονται σε χωρικά θέματα χρησιμοποιώντας δεδομένα & υπηρεσίες Copernicus και σήματα & δεδομένα Galileo και EGNOS. Το 1ο CASSINI Hackathon θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε 10 ευρωπαϊκές χώρες από τις 18-20 Ιουνίου. Ο στόχος του hackathon είναι «Ψηφιοποίηση των πράσινων χώρων» και τρεις προκλήσεις περιμένουν τους πιθανούς χάκερ για να επιτύχουν αυτό: # 1 Ανακαλύψτε την πόλη σας / # 2 Παραμείνετε σε φόρμα & υγιείς / # 3 Προστατεύοντας τις αγροτικές περιοχές μας.

  • Άτομα και οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό μέσω της ενεργού συνεργασίας με το CASSINI Hackathon Cyprus ως μέντορες και χορηγοί.
  • Το CyRIC θα ήθελε να προσκαλέσει εμπειρογνώμονες, οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν ως μέντορες και να προσφέρουν τις συμβουλές τους σε χάκερ της Κύπρου, καθώς και να ενθαρρύνουν την κοινότητα μελών και επαγγελματιών να συμμετάσχουν και να γίνουν χάκερ και επιχειρηματίες του μέλλοντος.
  • Ως συμμετέχοντες σε χάκερ μπορείτε να συνεργαστείτε και να γίνετε οι μελλοντικοί επιχειρηματίες τεχνολογίας που βασίζονται στον χώρο και να κερδίσετε ένα από τα βραβεία μετρητών για την Κύπρο που ξεπερνά τα 10.000EUR συνολικά και πάνω από 5.000EUR σε υπηρεσίες.

Μη διστάσετε να διαβάσετε επιπλέον πληροφορίες στον ιστότοπο του CASSINI Hackathon Cyprus: https://hackathons.cassini.eu/cyprus

Για περισσότερες πληροφορίες και χορηγία, στείλτε μας ένα email στο [email protected]

Υπεύθυνος επικοινωνίας για το CASSINI Κύπρος: Δρ. Αντώνης Χατζηαντώνης, CyRIC ([email protected], 22282828)

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες