Σας προσκαλούμε στο εκπαιδευτικό συνέδριο με θέμα Καινοτομίες στη Διδασκαλία STEM και Ρομποτικής που διοργανώνεται από την ENGINO-NET LIMITED, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής. Το συνέδριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, 9:00 – 13:30 στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Καλλιπόλεως 75, Λευκωσία), Αίθουσα Ε010.

 

Η κεντρική ομιλία του συνεδρίου θα γίνει από τον Prof. Marcelo Milrad και έχει τίτλο «Computational Thinking, Programming and Robotics and their Application in Education». Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια (στα ελληνικά) που αφορούν στο έργο GINOBOT (INNOVATE/0719/0098).

 

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τη φόρμα εγγραφής στην ιστοσελίδα του συνεδρίου. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο συνέδριο μέχρι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Για απορίες/διευκρινίσεις σχετικά το συνέδριο και τη διαδικασία εγγραφών μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22892934.

 

Οι συμμετέχοντες/ουσες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή στον οποίο να έχουν εγκαταστήσει το λογισμικό KEIRO. Για απορίες και βοήθεια σχετικά με την εγκατάσταση του λογισμικού μπορείτε να αποταθείτε στον Κωνσταντίνο Δεληγιάννη, στο τηλέφωνο 25821960

 

Με τη λήξη του συνεδρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες