Από τις 21 έως τις 25 Ιουνίου 2021, η 2η και τελική Δραστηριότητα Εκμάθησης, Διδασκαλίας, Εκπαίδευσης (LTTA) του Έργου Erasmus + DIGINV οργανώθηκε σε υβριδική μορφή στην πόλη Bevagna της Ούμπρια της Ιταλίας. Οι δραστηριότητες περιλάμβαναν εισαγωγή και συνεργασία με εφαρμογές και λογισμικό Εικονικής Πραγματικότητας με την προετοιμασία και τη δημιουργία εικονικών χώρων.

Το έργο στοχεύει στην προώθηση της ανταλλαγής ορθών πρακτικών για τη συμμετοχή των πολιτών στη διάδοση, την ενίσχυση και τη φροντίδα της πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσω μιας καινοτόμου μεθοδολογίας που βασίζεται στη χρήση νέων τεχνολογιών επικοινωνίας.

Η τελική εκδήλωσης του έργου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιουνίου με ένα πολυαισθητικό και πολυδιάστατο ταξίδι μέσα από τις τέχνες του "Gaite" και μια απίστευτη παράσταση χαρτογράφησης βίντεο στην πρόσοψη της εκκλησίας του San Silvestro.

Το έργο συντονίστηκε από τον Δήμο Bevagna στην Ιταλία και περιελάμβανε επίσης τους ακόλουθους εταίρους: Invasioni Digitali Italy, Cyprus Computer Society Cyprus, CTK Rijeka Croatia, All-Digital Belgium, Tech.mt Malta and the Regional Telecottages Public Association of South Hungarian Plain Hungary

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο επισκεφθείτε: https://www.digitalinvasions.eu/

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες