Tο Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας - Center for Social Innovation (CSI) , σας προσκαλεί σε μια ψηφιακή εκδήλωση με θέμα: "Εμβάθυνση στην Ασφάλεια Πληροφοριών" την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 11πμ.

Για πρόσβαση στη διαδικτυακή πλατφόρμα της εκδήλωσης θα πρέπει να προηγηθεί εγγραφή.

Πληροφορίες στην σελίδα: https://www.facebook.com/events/283320820195174

Γλώσσα εκδήλωσης: Ελληνικά

Διάρκεια: 1 ώρα

Ομιλήτριες:
- Γιώτα Νικολαΐδου (Security Mechanics Strategist, Ιδρύτρια της Y. Secure World Vision)
- Δρ. Ιωάννα Διονυσίου (Επίκουρη Καθηγήτρια, Σχολή Επιστημών και Μηχανικής, Τμήμα Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας)
- Έμιλη Ψαρά, Διαχειρίστρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας, Κύπρος
------------------------------------------------------------------------------

Το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας - Center for Social Innovation (CSI), στο πλαίσιο του έργου MISSILE, διοργανώνει την εν λόγω εκδήλωση με στόχο τη γνωριμία των συμμετεχόντων με το αντικείμενο της ασφάλειας πληροφοριών. Η εκδήλωση έχει ως στόχο να αναδείξει τον κομβικό ρόλο του Information Security Awareness στην ψηφιακή εποχή και να παρουσιάσει τις τρεις βασικές πτυχές της ασφάλειας πληροφοριών (τεχνολογική, οικονομική, νομική). Οι ομιλητές θα εστιάσουν στις τάσεις και τις προκλήσεις στο τομέα της ψηφιακής ασφάλειας πληροφοριών, δίνοντας βάση στις διεργασίες που οδηγούν στην ανάπτυξη μιας στρατηγικής ασφάλειας και στα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία προστασίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και η ολοκληρωμένη βάση γνώσεων και δεξιοτήτων που έχει ήδη αναπτυχθεί από το Ευρωπαϊκο έργο MISSILE (Immersive Learning in Information Security) για όλους τους εργαζομένους, τις επιχειρήσεις, τους εκπαιδευτές και τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενημερωθούν και να εξειδικευτούν πάνω στην ασφάλεια πληροφοριών.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά και δωρεάν, μέσα από την πλατφόρμα Zoom, στοχεύοντας έτσι να φέρει κοντά τους ειδικούς της ψηφιακής ασφάλειας πληροφοριών σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες