To CCS στηρίζει τα πρώτα Cyprus Technology Awards που διοργανώνει η BOUSSIAS Cyprus.

Η προηγμένη και ταυτόχρονα εύχρηστη εφαρμογή της τεχνολογίας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία κάθε κλάδου της οικονομίας.

Τα Cyprus Technology Awards έρχονται με σκοπό να επιβραβεύσουν και να αναδείξουν τις επιχειρήσεις οι οποίες εφαρμόζοντας την τεχνολογία με καινοτόμους τρόπους, ξεχώρισαν στην εξυπηρέτηση πελατών και πολιτών.

Υποβάλετε τις συμμετοχές σας και γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας των Business Technology - των πρωτοπόρων οργανισμών που αλλάζουν τα δεδομένα των κλάδων τους και του κυπριακού επιχειρείν μέσω της τεχνολογίας.

ΠΥΛΩΝΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Πυλώνας 1. Βραβεία σε Επιχειρήσεις για Βέλτιστη Χρήση / Αξιοποίηση των ICTs

Πυλώνας 2. Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Πυλώνας 3. Έργα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Πυλώνας 4. Αριστεία των ICT Εταιρειών

GRAND AWARDS:

Τα κορυφαία βραβεία, οι ύψιστες διακρίσεις της διοργάνωσης, απονέμονται στις εταιρείες που ξεχωρίζουν συγκεντρώνοντας πληθώρα βραβείων. Για να θεωρηθεί μια εταιρεία υποψήφια για Κορυφαίο Βραβείο, θα πρέπει να συγκεντρώσει κατ’ ελάχιστο 15 πόντους και να λάβει 1 Gold ή 1 Platinum βραβείο.

 

•  Digitalized Company of the Year •

Το βραβείο αυτό απονέμεται στις εταιρείες – τελικούς χρήστες τεχνολογιών (ανεξαρτήτως κλάδου) που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους, όπως αυτοί θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που θα κερδίσουν. 

 

•  ICT Company of the Year •

Το βραβείο αυτό απονέμεται στις εταιρείες Πληροφορικής που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους πόντους, όπως αυτοί θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που θα κερδίσουν. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες των βραβείων  καθώς και για να κατεβάσετε τους όρους συμμετοχής ,τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας και της υποβολής των υποψηφιοτήτων παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Elena Hadjinicolaou

Business Development Manager, BOUSSIAS Cyprus

M: +357 96 494925, E: [email protected]

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες