Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την εξαιρετική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην επερχόμενη European Cyber Security Challenge. Μετά από έναν απαιτητικό διαγωνισμό, οι νικητές του Παγκύπριου Διαγωνισμού Κυβερνοασφάλειας (CCSC)  επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν περήφανα τη χώρα μας σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση.

Η νικήτρια ομάδα, που αποτελείται από μερικά από τα πιο ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενα άτομα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, περιλαμβάνει τα ακόλουθα μέλη:

  1. Χριστόδουλος Σωτηρίου
  2. Οδυσσέας Σταύρου
  3. Ευάγγελος Λιουδάκης
  4. Ελένη Ιωακείμ
  5. Μάριος Καϊλής
  6. Παναγιώτης Γαβριήλ
  7. Ιωσήφ Μοδέστου
  8. Στυλιανός Αναστασίου
  9. Χρήστος Φαλάς
  10. Πέτρος Διομήδους
  11. Χάρης Χατζηαντώνης

Αυτοί οι ειδικοί στον κυβερνοχώρο έχουν επιδείξει εξαιρετικές δεξιότητες, ομαδική εργασία και βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που θέτει το ψηφιακό τοπίο. Δικαίως έχουν κερδίσει την ευκαιρία να αναδείξουν τα ταλέντα τους στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Το European Cyber Security Challenge θα πραγματοποιηθεί στο Hamar της Νορβηγίας και η ομάδα μας θα βρίσκεται στη χώρα υποδοχής από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 28 Οκτωβρίου 2023. Θα ανταγωνιστεί άλλα κορυφαία ταλέντα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας από όλη την Ευρώπη, συμμετέχοντας σε μια σειρά προκλήσεων και σενάρια που έχουν σχεδιαστεί για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο έπακρο.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι η ομάδα μας θα μας εκπροσωπήσει με αφοσίωση, επαγγελματισμό και ακλόνητη δέσμευση για αριστεία. Η συμμετοχή τους είναι απόδειξη της δύναμης της κοινότητας της κυβερνοασφάλειας του έθνους μας.

Σας προσκαλούμε να ακολουθήσετε το ταξίδι τους και να ζητωκραυγάσετε την ομάδα μας καθώς αναλαμβάνει αυτή τη συναρπαστική πρόκληση. Η υποστήριξή σας και η ενθάρρυνση θα τους παρακινήσουν αναμφίβολα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της ομάδας μας, παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι στον επίσημο ιστότοπο του Cyprus Cyber Security Challenge και στα κανάλια μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Eλάτε να ευχηθούμε στην ομάδα μας καλή τύχη στην European Cyber Security Challenge!

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες