Ας προωθήσουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό και ας ενισχύσουμε μαζί τις ψηφιακές δεξιότητες στη χώρα μας! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής και το CARDET είναι οι εθνικοί συντονιστές της εκστρατείας All Digital Weeks 2024 στην Κύπρο. Η εκστρατεία All Digital Weeks είναι μια σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί τις ψηφιακές δεξιότητες για την ένταξη, την ενδυνάμωση και την απασχόληση σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η εκστρατεία θα διαρκέσει 3 εβδομάδες από τις 13 έως τις 31 Μαΐου 2024, διοργανώνεται από την All Digital και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η ALL DIGITAL, με έδρα τις Βρυξέλλες, εκπροσωπεί οργανισμούς-μέλη που εργάζονται για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ως εθνικοί συντονιστές και μέλη του δικτύου ALL DIGITAL, θα υποστηρίξουμε την εκστρατεία, αυξάνοντας την εμβέλεια και την προβολή της στη χώρα μας. Θα την προωθήσουμε στα δίκτυά μας και θα εμπλέξουμε άλλους οργανισμούς, όπως κέντρα ψηφιακών ικανοτήτων, φορείς επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, ιδρύματα δια βίου μάθησης, ενώσεις νέων, σχολεία, βιβλιοθήκες, κοινωνικές επιχειρήσεις και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφέρεται να δημιουργήσει εκδηλώσεις για την ψηφιακή ένταξη, την ενδυνάμωση και την απόκτηση ψηφιακών δεξιοτήτων.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες