Έναρξη Ακαδημίας Κυβερνοασφάλειας CybARverse

Ενδυνάμωση των εκπαιδευτών και του κοινού με βασικές δεξιότητες κυβερνοασφάλειας μέσω χρηματοδότησης από το πρόγραμμα Erasmus+

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) και η SCP – School of Certified Professionals ανακοινώνουν την έναρξη της Ακαδημίας CybARverse στην Κύπρο.  Η ακαδημία έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σε θέματα κυβερνοασφάλειας και απευθύνεται σε εκπαιδευτές αλλά και στο ευρύτερο κοινό. Υποστηριζόμενη από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ακαδημία CybARverse παρέχει ολοκληρωμένα μαθήματα στα αγγλικά, ελληνικά, λιθουανικά, μαλτέζικα και ρουμανικά.

Σχετικά με την Ακαδημία CybARverse

Στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο, η ισχυρή γνώση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο είναι ζωτικής σημασίας. Η Ακαδημία CybARverse ανταποκρίνεται σε αυτή την αυξανόμενη ζήτηση προσφέροντας μοναδικές πρακτικές εμπειρίες μάθησης συμπεριλαμβανομένων και τεχνολογιών εμβύθινσης (με τη χρήση VR/AR). 

Η ακαδημία εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών, την ασφάλεια από απειλές στον κυβερνοχώρο και την προώθηση μιας κουλτούρας ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Προσφερόμενες πιστοποιήσεις

Η Ακαδημία CybARverse προσφέρει δομημένα προγράμματα σε τρία επίπεδα πιστοποίησης:

  • Επίπεδο αρχαρίων
  • Ενδιάμεσο επίπεδο
  • Προχωρημένο επίπεδο

Κάθε μάθημα είναι προσαρμοσμένο σε διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη διαδρομή μάθησης. Στους εκπαιδευτές παρέχονται επίσης λεπτομερή σχέδια μαθήματος για τη διευκόλυνση της αποτελεσματικής διδασκαλίας.

Χρήση Τεχνολογιών Εμβύθινσης

Η Ακαδημία CybARverse ενσωματώνει καινοτόμα εργαλεία για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας. Εκτός από τις θεωρητικές γνώσεις, οι συμμετέχοντες έχουν στη διάθεσή τους:

  • Σύντομα, ελκυστικά εκπαιδευτικά βίντεο διαθέσιμα στο κανάλι μας στο YouTube.
  • Πρακτικές εμπειρίες μέσω της εφαρμογής CybARverse, μεσω εικονικής (VR) και επαυξημένης πραγματικότητας (AR).
  • Διαδραστική μάθηση σε τοπικές εγκαταστάσεις συνεργατών σε Λευκωσία και Λάρνακα για χρήση του εξοπλισμού (VR/AR)

Γιατί έχει σημασία η ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Σε μια εποχή αυξανόμενων απειλών στον κυβερνοχώρο, η ευαισθητοποίηση είναι απαραίτητη. Παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ακαδημίας CybARverse, οι συμμετέχοντες θα:

  • Ενισχύσουν τον ψηφιακό γραμματισμό
  • Γνωρίζουν να προστατεύουν ευαίσθητα δεδομένα
  • Ευαισθητοποιηθούν για την ασφάλεια εντός οργανισμών
  • Αποκτήσουν πιστοποιήσεις που ενισχύουν την απασχολησιμότητα τους.

Εγγραφείτε σήμερα – Είναι δωρεάν!

Καλούμε εκπαιδευτές, εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο να εγγραφεί ΔΩΡΕΑΝ.

Για να εγγραφείτε στο CybARverse Academy, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cybarverse.eu και μεταβείτε στην ενότητα "Μαθήματα". Επιλέξτε τη γλώσσα και το επίπεδο πιστοποίησης που προτιμάτε και ολοκληρώστε την απλή διαδικασία εγγραφής. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε ενότητας, θα λάβετε μια πιστοποίηση που θα επικυρώνει την εμπειρία σας.

Εκπαίδευση Cisco CCNA

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορείτε να αποστείλετε το πιστοποιητικό σας στο academy@scp.ac.cy και να λάβετε έκπτωση 20% για την αναγνωρισμένη εκπαίδευση Cisco CCNA. Αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια καριέρα στην Πληροφορική ή να εξελιχθείτε ως δικτυακός μηχανικός. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας με ένα από τα πιο περιζήτητα προγράμματα εκπαίδευσης! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση Cisco CCNA, επισκεφθείτε: https://scp.ac.cy/courses/ccna

Μείνετε ενημερωμένοι

Γίνετε μέλη της Ακαδημίας CybARverse σήμερα και συμβάλλετε σε έναν ασφαλέστερο ψηφιακό κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ακαδημία CybARverse
Emailacademy@cybarverse.eu
SCP Academyacademy@scp.ac.cy
CCS: info@ccs.org.cy 
Website: www.cybarverse.eu

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες