Στo πλαίσιo του προγράμματος «Coding Our Future» διοργανώνονται  δωρεάν τα ακόλουθα διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου και τεχνικών σχολών, από 5 εως 23 Απριλίου 2021. 

  1. Μάθε κώδικα - Γίνε υπερήρωας: Για Μαθητές Α’-Στ’ Δημοτικού
  2. Σχεδίασε το δικό σου ψηφιακό παιχνίδι: Για Μαθητές Δ’-Στ’ Δημοτικού
  3. "ΣΟΦΙΑ" Διαστημικές τεχνολογίες & Τηλεπισκόπηση: Για μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης

Τα σεμινάρια που έχουν στόχο την προώθηση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας All Digital με το σλόγκαν «Be a Digital Hero», θα υλοποιηθούν διαδικτυακά, σε σχολικό χρόνο, με τη στήριξη του/της εκπαιδευτικού. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αφού κρατήσετε θέση για την τάξη σας μέσω της ιστοσελίδας: www.codingourfuture.org

Σημειώνεται πως για τη διοργάνωση του προγράμματος Coding Our Future κατά τη διάρκεια εργάσιμων ωρών, υπάρχει έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Για πληροφορίες αποταθείτε στον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS), στο 22460680, κα Χριστίνα Παπαμιλτιάδου.

Το Coding Our Future είναι μια εθελοντική πρωτοβουλία του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society – CCS) που συνδιοργανώνεται με το Mathisis.org και υποστηρίζεται από σωρεία οργανισμών όπως CYRIC, Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Frederick, Ιδεοδρόμιo, Oracle Academy. Αποτελεί σειρά δωρεάν εκδηλώσεων και σεμιναρίων με στόχο την προώθηση της πληροφορικής και του Προγραμματισμού για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Διοργανώνεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα, της Εβδομάδας Ρομποτικής, της Ώρας Κώδικα και της All Digital Week. 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες