Μετά την επιτυχία των περσινών σεμιναρίων και λαμβάνοντας υπόψη την επιδημιολογική εικόνα που δεν ευνοεί τις δια ζώσης συναντήσεις, η δυναμική ομάδα του CODING OUR FUTURE  (COF) επιστρέφει με μια νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων. 

Τα σεμινάρια κώδικα και τεχνολογίας COF προσφέρονται δωρεάν, σε σχολικό χρόνο, για  μαθητές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

 Η πρώτη φάση διεξαγωγής σεμιναρίων για το 2022 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από 7 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Απριλίου και περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Μάθε κώδικα - Γίνε Υπερήρωας

Α'-ΣΤ' Δημοτικού

Κερδισε μάχες μαθαίνοντας Κώδικα

Δ'-ΣΤ' Δημοτικού

Δημιούργησε το δικό σου ψηφιακό παιχνίδι

Δ'-ΣΤ' Δημοτικού

Αλγοριθμική Σκέψη - BEBRAS

Δ' Δημοτικού - Γ' γυμνασίου

 

Κρατήστε θέση για την τάξη σας!

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.codingourfuture.org μπορείτε να δείτε περιγραφή για κάθε δραστηριότητα και ποιες ημέρες/ώρες είναι διαθέσιμες για κράτηση. Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να κρατήσουν θέση για την τάξη τους θα πρέπει να εγγραφούν στην ιστοσελίδα, η οποία ανανεώνεται διαρκώς με νέες δραστηριότητες. Αν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες  αργότερα, το πρόγραμμα πιθανόν να περιλαμβάνει και επισκέψεις εκπαιδευτών στα σχολεία.  

Σημειώνεται ότι για την υλοποίηση των διαδικτυακών σεμιναρίων απαιτείται η στήριξη και εμπλοκή του/της εκπαιδευτικού που θα κάνει την κράτηση, μια συσκευή (ταμπλέτα ή ηλεκτρονικός υπολογιστής) για κάθε μαθητή/μαθήτρια, ένας υπολογιστής συνδεδεμένος με προβολέα και σύνδεση όλων των συσκευών στο διαδίκτυο.  

Για πληροφορίες αποταθείτε στον Κυπριακό Σύνδεσμο Πληροφορικής (Cyprus Computer SocietyCCS) κα Χριστίνα Παπαμιλτιάδου [email protected] & 22460680.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες