Το εργαστήριο " Software Engineering and Internet Technologies - SEIT" (http://www.cs.ucy.ac.cy/seit/) του Πανεπιστημίου Κύπρου συντονίζει το ερευνητικό έργο «CloudRecoMan» (Cloud Resource Recommendation and Management Platform for Small and Medium Enterprises) που ερευνά την υιοθέτηση cloud computing από ΜΜΕ στην Κύπρο. Ο στόχος είναι να προσφερθεί μια νέα πλατφόρμα που θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να επεξεργάζονται και να μεταμορφώνουν τις επιχειρηματικές απαιτήσεις σε μια λύση ανάπτυξης cloud. Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες θα κληθούν να εισαγάγουν αφηρημένες επιχειρηματικές απαιτήσεις για να λάβουν προτάσεις σχετικά με τις προτεινόμενες λύσεις cloud.

Στο πλαίσιο του CloudRecoMan, το SEIT Lab, μαζί με την IBSCY Ltd (http://www.ibs.com.cy/en/) που είναι συνεργάτης του έργου, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε μια έρευνα η οποία απευθύνεται σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που είτε χρησιμοποιούν είτε όχι αυτήν τη στιγμή το cloud computing.

Η συμμετοχή στην έρευνα δεν αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από 5 λεπτά!
Μεταβείτε στην έρευνα εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfaYnDDdEuWedYxrSVHT0L8jJVm7isZNWstv_gi297EBO3fnA/viewform.

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες