Αγαπητά μέλη του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής,

Σας προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ) του Συνδέσμου μας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023, ώρα 5.30 μ.μ, στο By the Bridge – All Day Venue, που βρίσκεται μέσα στο πάρκο της Ακρόπολης, στη Λευκωσία.

Θα ακολουθήσει:

  • Παρουσίαση με τίτλο «DEMYSTIFYING ARTIFICIAL INTELLIGENCE»  από τον Δρ. Σάββα Χατζηχριστοφή, Αντιπρύτανη Έρευνας και Καινοτομίας και Καθηγητή Τεχνητής Νοημοσύνης στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου
  • Networking Cocktail

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τη Γ.Σ είναι:

  1. Απολογισμός Δ.Σ για το έτος 2022 (Ομιλητής: κος. Κώστας Αγρότης, Πρόεδρος Δ.Σ)
  2. Οικονομική Κατάσταση (Ομιλητής: κα. Σκεύη Σκορδαλλού, Ταμίας )
  3. Ενημέρωση για τρέχοντα θέματα και δραστηριότητες (Ομιλητής: Μέλη Δ.Σ)
  4. Διορισμός Ελεγκτή για το Οικονομικό Έτος 2023
  5. Διάφορα Θέματα
  6. Εκλογές για ανάδειξη Δ.Σ

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συνδέσμου μας, «όλα τα πλήρη μέλη δικαιούνται να θέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές τους προς το Σύνδεσμο», ενώ «κάθε υποψήφιος θα πρέπει να υποστηρίζεται από δύο άλλα μέλη του Συνδέσμου». Όσοι ενδιαφέρεστε να θέσετε υποψηφιότητα παρακαλώ συμπληρώστε το έντυπο που θα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας και αποστείλετε το αργότερο μέχρι και  72 ώρες πριν τη γενική συνέλευση.
Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε τις οικονομικές καταστάσεις και το έντυπο υποψηφιότητας (αφού κάνετε login, στο Κέντρο Τύπου, Αρχείο Εγγράφων: https://ccs.org.cy/el/page/downloads).

Επιπλέον, όλα τα μέλη μπορούν να αποστείλουν εισηγήσεις και θέματα για συζήτηση στο [email protected] τουλάχιστον τρεις μέρες πριν από την ημερομηνία της Γ.Σ.

Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση και παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εδώ 
 

Με εκτίμηση

Από την ομάδα του CCS

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες