Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού Digital Finance θα διαβάσετε το άρθρο του Προέδρου μας κου Κώστα Αγρότη, με θέμα «Μονόδρομος οι Ψηφιακές Υπηρεσίες στις Τράπεζες».

Το νέο περιοδικό της BOUSSIAS έχει ως σκοπό την σε βάθος διερεύνηση και ανάδειξη των τάσεων οι οποίες προάγουν το Digital Transformation & Regulatory Compliance στον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό Τομέα (Τράπεζες, Ασφαλιστικές, Επενδυτικές) και το Fintech οικοσύστημα  της Ελλάδας, Κύπρου αλλά και τις εξελίξεις διεθνώς, όπως καινοτόμες προσεγγίσεις, πλατφόρμες, λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες. 

Συγκεκριμένα το τεύχος Μαΐου αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές της χρηματοοικονομικής αγοράς μέσα από συνεντεύξεις και άρθρα για το μέλλον του τραπεζικού και ασφαλιστικού κλάδου ενώ περιλαμβάνει και ένα εκτενές ρεπορτάζ από το Συνέδριο Digital Banking and Payments που διοργανώθηκε από τη Boussias Cyprus με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ονομάτων του τραπεζικού κλάδου της Κύπρου. 

Στο παρακάτω link μπορείτε να ξεφυλλίσετε το τέταρτο τεύχος του περιοδικού στην πραγματική του μορφή και να διαβάσετε άρθρα και συνεντεύξεις που σας αφορούν.

4ο Τεύχος Μαίου Digital Finance e-Magazine

Σε περίπτωση που θα επιθυμούσατε να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες, όπως και Συνδρομές, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω emails:

Αρχισυντάκτης: Άγγελος Ανδρέου, [email protected],  
+30-210 661 7777 (εσωτ. 320)    
Head of Banking & Finance Tech Unit: Βίκυ Παυλάτου, [email protected],  
+30-6943627371 - +30-210 661 7777   
Υπεύθυνη Συνδρομών: Αμαλία Ψιλούδη, [email protected],  
+30-210 661 7777 (εσωτ. 231)


Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες