Το Project Management Institute (PMI) Cyprus Chapter διοργανώνει το 4ο Συνέδριο Project Management στις 26 Νοεμβρίου 2020, από τις 15:00 έως τις 17:00 ως ψηφιακή εκδήλωση.

Τα τελευταία 3 χρόνια, το PMI Cyprus Chapter έχει συγκεντρώσειProject Managers και επαγγελματίες από διάφορες βιομηχανίες και τομείς στην Κύπρο και στο εξωτερικό, οι οποίοι μοιράζονται τις εμπειρίες τους και ανταλλάσσουν ιδέες για το πως η καλή διαχείριση έργων μπορεί να έχει μεγάλη αξία για την ανάπτυξη και την επιτυχία κάθε οργανισμού.

Το φετινό συνέδριο θα είναι μια ζωντανή και διαδραστική ψηφιακή εκδήλωση, στην οποία οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν σημαντικούς ομιλητές από διάφορους τομείς της οικονομίας και να μάθουν για τις τελευταίες τεχνικές και τάσεις το 2020.

Το αποκορύφωμα του συνεδρίου θα είναι η βασική ομιλία του Sunil Prashara, του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του PMI. Είναι ο σημαντικότερος πρεσβευτής του παγκόσμιου οργανισμού PMI, ο οποίος εξυπηρετεί περισσότερους από τρία εκατομμύρια επαγγελματίες που εργάζονται σε σχεδόν κάθε χώρα του κόσμου. 

Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής κοινότητας, δημόσιους και ιδιωτικούς. Πιο συγκεκριμένα, αφορά Γενικούς Διευθυντές και Διευθύνοντες Συμβούλους, CFOs, Διαχειριστές Έργων / Προγράμματος, Διαχειριστές Χαρτοφυλακίου, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, Διευθυντές Μάρκετινγκ, επαγγελματίες πληροφορικής και οποιονδήποτε συμμετέχει στη Διαχείριση Έργων.

Λεπτομέρειες συνεδρίου
26 Νοεμβρίου 2020
Γλώσσα συνεδρίου: Αγγλικά
Ώρα: 15:00 - 17:00
Διαδικτυακή εκδήλωση

Για περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/3kcaURq
Για εγγραφή: https://bit.ly/33qkavE

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες