30 Νοεμβρίου – 1η Δεκεμβρίου 2023, 10:00 – 20:00, Κρατική Έκθεση Κύπρου  
Το CCS στηρίζει το “Cyprus Job Fair” που πραγματοποιείται από τις 30 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, 10:00 – 20:00, στην Κρατική Έκθεση Κύπρου, από την ΙΜΗ, και έχει ως στόχο, για 2η χρονιά, να βοηθήσει νέους και κυρίως φοιτητές να εξερευνήσουν ποικίλες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έρθουν σε επαφή με εργοδότες από όλους τους κλάδους και τομείς της οικονομίας της Κύπρου. 

Η εκδήλωση θα βοηθήσει φοιτητές και νέους επαγγελματίες να φτάσουν την καριέρα τους σε νέα επίπεδα και να εξερευνήσουν ποικίλες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ταυτόχρονα, θα επιτρέψει σε εταιρείες από όλους τους τομείς της οικονομίας, που αναζητούν νέους εργαζομένους για κάλυψη θέσεων και ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού τους, να συνδεθούν με ενδιαφερόμενους υποψήφιους. Δηλώστε το παρών σας και γνωρίστε υπεύθυνους από κυπριακές επιχειρήσεις για να ανταλλάξετε ιδέες, να συζητήσετε και να δικτυωθείτε. 

Παρουσία θα έχουν, μεταξύ άλλων, οι εξής εκθέτες: αλφαμέγα, bbf, BDO, Bean Bar, BrainRocket, Cablenet, Cybarco, Deloitte Cyprus, ECOMMBX, Eurosuccess Consulting, Exness, Grant Thorton Cyprus, HR Innovate, HR us Partners, ICTS Cyprus, K. Treppides & Co Ltd, KPMG Cyprus, Lidl Κύπρου, Logicom Group, marcusevans group, McDonald's Cyprus, MUFG Investor Services, Murex, NCR Atleos, NetU, PHC Franchised Restaurants, Remedica, Scope Markets, TSYS, Uniteam Recruitment Services, VTT Vasiliko (VTTV), WeDoSupport, XM, Όμιλος Ζορπάς. 

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης το δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και να διεκδικήσουν  πλούσια δώρα. 

Το “Cyprus Job Fair” αποτελεί και για τις εταιρείες εξαιρετική ευκαιρία και για το γεγονός ότι παρέχεται η δυνατότητα προώθησης και προβολής του Οργανισμού τους και της εργασιακής του κουλτούρας.

Την έκθεση στηρίζουν επαγγελματικοί σύνδεσμοι και πανεπιστημιακά ιδρύματα του τόπου. 
Talent Sponsor: Lidl Cyprus / Χρυσοί Χορηγοί: Murex, XM / Αργυροί Χορηγοί: Exness, K. Treppides & Co Ltd / Διοργανωτής: ΙΜΗ

Πληροφορίες https://www.cyprusjobfair.com/ 

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες