Το 20ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την ηλεκτρονική μάθηση (ECEL 2021) θα φιλοξενηθεί από το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών HTW στο Βερολίνο στις 28-29 Οκτωβρίου 2021.

Το ECEL 2021 θα είναι ένα «υβριδικό» συνέδριο, που σημαίνει ότι θα είναι φυσική εκδήλωση με εικονικά στοιχεία ενσωματωμένα σε αυτό για να δημιουργήσει μια εμπειρία τόσο για όσους μπορούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία όσο και για εκείνους θα το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Την επόμενη χρονιά στο ECEL 2021 οι διοργανωτές θέλουν να καθορίσουν τι πραγματικά έχει σημασία στην ηλεκτρονική μάθηση. Όλο και περισσότερο, η ηλεκτρονική μάθηση παίρνει μια λογική θέση στο σχεδιασμό του εκπαιδευτικού υλικού. Συχνά ενσωματώνεται στη διαδικασία σχεδιασμού της μάθησης. Ο σχεδιασμός μάθησης θέτει στόχους, επεξεργάζεται πώς επιτυγχάνονται καλύτερα αυτοί οι στόχοι και στη συνέχεια συμπληρώνει τις κατάλληλες μεθόδους μάθησης. Με αυτόν τον τρόπο, η ηλεκτρονική μάθηση μπορεί να επιλεγεί ως μέθοδος μάθησης και μπορεί να επιλεγεί για την πραγματική αξία της. Αναμένεται να παρουσιαστούν παραδείγματα εξαιρετικής σχεδίασης μαθημάτων καθώς και παραδείγματα ορθών πρακτικών, δείχνοντας την πραγματική αξία των καινοτομιών της ηλεκτρονικής μάθησης. Με τη διερεύνηση του σχεδιασμού και της λογικής πίσω από τις ορθές πρακτικές, τα άτομα θα είναι καλύτερα σε θέση να εφαρμόζουν εφαρμογές e-Learning στο δικό τους περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.academic-conferences.org/conferences/ecel/ecel-call-for-papers/

Η πρόσκληση υποβολής άρθρων θα κλείσει στις 7 Απριλίου 2021.

Το ECEL 2021 θα φιλοξενήσει επίσης τα 7α βραβεία αριστείας e-Learning. Οι φιναλίστ θα κληθούν να εγγραφούν στο συνέδριο και να παρουσιάσουν στην κριτική επιτροπή και τους συμμετέχοντες στο συνέδριο. Για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε μια περίληψη, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.academic-conferences.org/conferences/ecel/ecel-excellence-awards/

Ακολουθήστε το συνέδριο στο  LinkedIn  Facebook και Twitter

Αποδοχή Cookies Ιστοσελίδας Περισσότερες Πληροφορίες