Στο πλαίσιο των εργασιών του 3ου Συνεδρίου και Έκθεσης, “T.I.A._Technology-In-Action”, που διοργανώνεται από την iMinder Academy με την Επιστημονική Υποστήριξη των συμβούλων της iMinder  και τον συντονισμό της fmw, υλοποιούμε την «1η Παγκύπρια Έρευνα εφαρμογών τεχνολογίας και αντιμετώπισης των κυβερνοεπιθέσεων σε εταιρείες και οργανισμούς στην Κύπρο» με στόχο τη διάγνωση του βαθμού ανάπτυξης της τεχνολογίας και της ετοιμότητας  στις κυβερνοεπιθέσεις.

 

Το ερωτηματολόγιο θα διαρκέσει περίπου 12 λεπτά και οι απαντήσεις θα είναι ανώνυμες*. Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε Προϊστάμενους όλων των τμημάτων ανεξάρτητα. Με την ολοκλήρωση του ερωτηματολογίου, σε δεύτερο χρόνο, οι ερωτώμενοι θα λάβουν τα αποτελέσματα της έρευνας.  Σε καμία περίπτωση δεν θα σας ζητηθεί να αποκαλύψετε εμπιστευτικές πληροφορίες για την εταιρεία σας.

 

*Με τη συμμετοχή σας στην έρευνα αποδέχεστε να διατηρήσουμε τα στοιχεία σας ΜΟΝΟ για τους σκοπούς της έρευνας, λαμβάνοντας υπόψη την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να ξεκινήσετε την έρευνα

 

                            Έναρξη έρευνας

Website Cookies Consent More Information